Crònica Sènior 2 – 3/2

Nou Badia 75  – Qbasket Sant Cugat 76

Parcials: 25-20 13-19 19-15 11-14 7-8

El partit es guanya, un cop el rellotge marca el final del partit.

Partit complicat, el jugat pel Senior 2 masculí. Semblava, com si sense jugar-lo, ja s’hagués guanyat. Inicis amb falta de tensió, lentitud extrema al ritme de joc i pèrdudes de pilota alarmants.

Amb aquest panorama i amb un rival crescut, el primer quart va ser propietat del els locals, que en alguns moments tenien avantatges de 7-9 punts. Els nostres no reaccionaven. Seguien pensant, que el partit es guanyava sense jugar-lo.

Amb moments bons de joc i on la pilota es movia més ràpid, el Qbasket Sant Cugat, empatava el partit, però sense grans emocions. És a dir, falta de ritme i amb un joc molt irregular.

A la segona part, mateixos paràmetres però on els nostres, van començar a donar-se compte que el rellotge corria i estaven per sota en el marcador. Els rivals, cada vegada es feien més forts i estaven més confiats.

Millorem en defensa, vam començar a guanyar els rebots i imprimim rapidesa en el joc. Queden pocs segons i ens posem per davant en el marcador. En la següent jugada, ells ens empaten. Ens anem a la pròrroga.

El ritme dels nostres es manté i el marcador no marca una diferència clara entre uns i altres. Per la nostra part, seguim defensant molt millor i hem posat la directa. Encerts finals en el tir ens fan treure l’avantatge d’un punt 75-76 i ens permet guanyar el partit.

Per extreure un apartat positiu, dir que tot i la situació crítica i desesperant per la qual es va passar en algun moment del partit, el Qbasket Sant Cugat, va seguir treballant i esforçant per la victòria.

Repeteixo el que hem comentat a l’inici, els partits es guanyen quan el rellotge marca el final del partit. No al revés.