Condicions de la Botiga

Informació general

Denominació social: Qbasket Sant Cugat.
Domicili Social: Rambla Jaume Sàbat, s/n, Zona Esportiva Municipal, 08172, Sant Cugat del Vallès, Barcelona N.I.F: G65985640
Número d’inscripció al registre d’entitats esportives de Catalunya: 16147 
 

Lloc web operat per Qbasket Sant Cugat. En tot el lloc, els termes «nosaltres», «ens» i «nostre» es refereixen a Qbasket Sant Cugat amb nom comercial ofereix aquest lloc web, incloent-hi tota la informació, eines i serveis disponibles per a tu en aquest lloc, l’usuari, està condicionat a l’acceptació de tots els termes, condicions, polítiques i notificacions aquí establerts.

Al visitar el nostre lloc i/o comprar alguna cosa de nosaltres, participes en el nostre «Servei» i acceptes els termes i condicions ( «Termes de Servei», «Termes»), inclosos tots els termes i condicions addicionals i les polítiques a què es fa referència en el present document i / o disponible a través d’hipervincles. Aquestes Condicions de Servei s’apliquen a tots els usuaris de el lloc, incloent sense limitació a usuaris que siguin navegadors, proveïdors, clients, comerciants, i / o col·laboradors de contingut.

Si us plau, llegeix aquests Termes de Servei acuradament abans d’accedir o utilitzar el nostre lloc web. A l’accedir o utilitzar qualsevol part de el lloc, estàs acceptant els Termes de Servei. Si no estàs d’acord amb tots els termes i condicions d’aquest acord, llavors no hauries accedir a la pàgina web o usar qualsevol dels serveis. Si les Termes de Servei són considerats una oferta, l’acceptació està expressament limitada a aquests Termes de Servei.

Qualsevol funció nova o eina que s’afegeixin a la botiga actual, també estan subjectes als Termes de Servei. Pots revisar la versió actualitzada dels Termes de Servei, en qualsevol moment en aquesta pàgina. Reservat el dret d’actualitzar, canviar o reemplaçar qualsevol part dels Termes de Servei mitjançant la publicació d’actualitzacions i / o canvis en el nostre lloc web. És la teva responsabilitat mirar aquesta pàgina periòdicament per verificar canvis. El teu ús continu o l’accés a la pàgina web després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l’acceptació d’aquests canvis.

Secció 1 – Termes de la botiga en línia

A l’utilitzar aquest lloc, declares que tens a l’almenys la majoria d’edat en el teu estat o província de residència, o que tens la majoria d’edat en el teu estat o província de residència i que ens has donat el teu consentiment per permetre que qualsevol dels teus dependents menors utilitzeu aquest lloc. No pots utilitzar els nostres productes amb cap propòsit il·legal o no autoritzat tampoc pots, en l’ús de l’servei, violar qualsevol llei en la vostra jurisdicció (incloent però no limitat a les lleis de dret d’autor). No has de transmetre cucs, virus o qualsevol codi de naturalesa destructiva. L’incompliment o violació de qualsevol d’aquests Termes donaran lloc a el cessament immediat de les teves Serveis.

Secció 2 – Condicions generals

Reservat el dret de rebutjar la prestació de servei a qualsevol persona, per qualsevol motiu i en qualsevol moment. Entens que el teu contingut (sense incloure la informació de la targeta de crèdit), pot ser transferida sense xifrar i involucrar (a) transmissions a través de diverses xarxes; i (b) canvis per ajustar-se o adaptar-se als requisits tècnics de connexió de xarxes o dispositius. La informació de targetes de crèdit està sempre encriptada durant la transferència a través de les xarxes. Estàs d’acord amb no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre o explotar qualsevol part de el Servei, ús de el Servei, o accés a l’servei o qualsevol contacte al lloc web a través del qual es presta el servei, sense l’exprés permís per escrit de la nostra part. Els títols utilitzats en aquest acord s’inclouen només per conveniència i no limita o afecta aquests Termes.

Secció 3 – Exactitud, exhaustivitat i actualitat de la informació

No ens fem responsables si la informació disponible en aquest lloc no és exacta, completa o actual. El material en aquest lloc és proveït només per a informació general i no ha de confiar en ella o utilitzar-se com l’única base per a la presa de decisions sense consultar primerament, informació més precisa, completa o oportuna. Qualsevol dependència al matèria d’aquest lloc és sota el seu propi risc. Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. La informació històrica, no és necessàriament actual i és proveïda únicament per la teva referència. Reservat el dret de modificar els continguts d’aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim obligació d’actualitzar qualsevol informació al nostre lloc. Acceptes que és la teva responsabilitat de supervisar els canvis en el nostre lloc.

Secció 4 – Canvis en el servei i els preus

Els preus dels nostres productes estan subjectes a canvi sense avís. Reservat el dret de modificar o discontinuar el Servei (o qualsevol part de l’contingut) en qualsevol moment sense avís previ. No serem responsables davant teu o alguna tercera part per qualsevol modificació, canvi de preu, suspensió o discontinuïtat de el Servei.

Secció 5 – Productes o serveis

Certs productes o serveis poden estar disponibles exclusivament en línia a través de la pàgina web. Aquests productes o serveis poden tenir quantitats limitades i estar subjectes a devolució o canvi d’acord a la nostra política de devolució només. Hem fet l’esforç de mostrar els colors i les imatges dels nostres productes, a la botiga, amb la major precisió de colors possible. No podem garantir que el monitor del teu ordinador mostri els colors de manera exacta. Tots els productes són subjectes a disponibilitat. Les imatges dels banners són il·lustratives. Aquests legals cobreixen totes les publicacions fetes en tots els mitjans. Totes les promocions no són acumulable amb altres promocions. Apliquen fins a esgotar existències i estan restringides a una per persona. L’ús de cupons és personal, només un cupó per usuari. Cupó per ordre. Cada cupó pot tenir restriccions particulars que seran comunicades al banner. Reservat el dret, però no estem obligats, per limitar les vendes dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió geogràfica o jurisdicció. Podem exercir aquest dret basats en cada cas. Reservat el dret de limitar les quantitats dels productes o serveis que oferim. Totes les descripcions de productes o preus dels productes estan subjectes a canvis en qualsevol moment sense previ avís, de manera discrecional. Reservat el dret d’discontinuar qualsevol producte en qualsevol moment. Qualsevol oferta de producte o servei fet en aquest lloc és nul on estigui prohibit. No garantim que la qualitat dels productes, serveis, informació o un altre material comprat o obtingut per tu compleixi amb les teves expectatives, o que qualsevol error en el Servei serà corregit. Qbasket Sant Cugat es compromet a proporcionar els millors productes que compleixi amb els nostres estàndards de neteja de la moda, així com complir amb la més alta seguretat de la salut i els requisits reglamentaris aplicables relacionats. En el cas que algun dels nostres productes no compleixi amb els més alts estàndards, no ens fem responsables dels danys resultants de la manca d’ús o defecte dels productes, i es retirarà el producte del nostre mercat immediatament.

Secció 6 – Exactitud de facturació i informació de compte

Reservat el dret de rebutjar qualsevol comanda que realitzi amb nosaltres. Podem, a la nostra discreció, limitar o cancel·lar les quantitats comprades per persona, per llar o per comanda. Aquestes restriccions poden incloure comandes realitzades per o sota el mateix compte de client, la mateixa targeta de crèdit, i / o comandes que utilitzen la mateixa facturació i / o direcció d’enviament. Preus poden variar sense previ avís a causa de factors externs: devaluacions monetàries, alteracions dràstiques en el tipus de canvi, entre d’altres. En el cas que fem un canvi o cancel una ordre, podem intentar notificar-li posant-nos en contacte via correu electrònic i / o adreça de facturació / número de telèfon proporcionat en el moment que es va fer comanda. Reservat el dret de limitar-ne o prohibir les ordres que, al nostre parer, semblen ser col·locat pels concessionaris, revenedors o distribuïdors. Et compromets a proporcionar informació actual, completa i precisa de la compra i compte utilitzat per a totes les compres realitzades a la nostra botiga. Et compromets a actualitzar ràpidament el teu compte i altra informació, incloent la teva adreça de correu electrònic i números de targetes de crèdit i dates de venciment, perquè puguem completar els teus transaccions i contactar quan sigui necessari. Per a més detalls, si us plau revisa la nostra Política de devolucions, a la secció 18 d’aquest document.

Secció 7 – Eines opcionals

És possible que et proporcionem accés a eines de tercers als quals no monitoritzem i sobre els quals no tenim control ni entrada. Reconeixes i acceptes que proporcionem accés a aquest tipus d’eines «tal qual» i «segons disponibilitat» sense garanties, representacions o condicions de cap tipus i sense cap suport. No tindrem cap responsabilitat derivada de o relacionada amb la teva ús d’eines proporcionades per terceres parts. Qualsevol ús que facis de les eines opcionals que s’ofereixen a través del lloc sota el teu propi risc i discreció i has d’assegurar d’estar familiaritzat i aprovar els termes sota els quals aquestes eines són proporcionades pel o els proveïdors de tercers. També és possible que, en el futur, t’oferim nous serveis i / o característiques a través de la pàgina web (incloent-hi el llançament de noves eines i recursos). Aquestes noves característiques i / o serveis també estaran subjectes a aquests Termes de Servei.

Secció 8 – Enllaços de terceres parts

És cert contingut, productes i serveis disponibles via el nostre servei pot incloure material de terceres parts. Enllaços de terceres parts en aquest lloc poden redireccionarse a llocs web de terceres parts que no estan afiliades amb nosaltres. No ens responsabilitzem d’examinar o avaluar el contingut o exactitud i no garantim ni tindrem cap obligació o responsabilitat per qualsevol material de tercers o llocs web, o de qualsevol material, productes o serveis de tercers. No ens fem responsables de qualsevol dany o danys relacionats amb l’adquisició o utilització de béns, serveis, recursos, continguts, o qualsevol altra transacció realitzades en connexió amb llocs web de tercers. Si us plau revisa acuradament les polítiques i pràctiques de tercers i assegura’t d’entendre-abans de participar en qualsevol transacció. Queixes, reclams, inquietuds o preguntes pel que fa a productes de tercers han de ser dirigides a la tercera part.

Secció 9 – Què opinen els usuaris, captació i altres enviaments

Si, a comanda nostre, envies certes presentacions específiques (per exemple la participació en concursos) o sense una comanda de la nostra part envies idees creatives, suggeriments, proposicions, plans, o altres materials, ja sigui en línia, per email, per correu postal , o d’una altra manera (col·lectivament, «comentaris ‘), acceptes que puguem, en qualsevol moment, sense restricció, editar, copiar, publicar, distribuir, traduir o utilitzar per qualsevol mitjà comentaris que ens hagis enviat. No tenim ni tindrem cap obligació (1) de mantenir cap comentari confidencialment; (2) de pagar compensació per comentaris; o (3) de respondre a comentaris. Nosaltres podem, però no tenim obligació de, monitoritzar, editar o eliminar continguts que considerem sigui il·legítim, ofensiu, amenaçador, calumniós, difamatori, pornogràfic, obscè o objectable o violi la propietat intel·lectual de qualsevol de les parts o els Termes de Servei. Acceptes que els teus comentaris no violarà els drets de terceres parts, incloent drets d’autor, marca, privacitat, personalitat o altre drets personal o de propietat. Així mateix, acceptes que els teus comentaris no contenen material difamatori o il·legal, abusiu o obscè, o contenen virus informàtics o un altre malware que pogués, d’alguna manera, afectar el funcionament de el Servei o de qualsevol lloc web relacionat. No pots utilitzar una adreça de correu electrònic falsa, usar una altra identitat que no sigui legítima, o enganyar a terceres parts o a nosaltres pel que fa a l’origen dels teus comentaris. Tu ets l’únic responsable pels comentaris que fas i la seva precisió. No ens fem responsables i no assumim cap obligació respecte als comentaris publicats per tu o qualsevol tercer part.

Secció 10 – Informació personal

La teva presentació d’informació personal a través del lloc es regeix per la nostra Política de Privacitat. Per veure el nostre Avís de Privadesa.

Secció 11 – Errors, inexactituds i omissions

De tant en tant pot haver informació al nostre lloc o al Servei que conté errors tipogràfics, inexactituds o omissions que puguin estar relacionades amb les descripcions de productes, preus, promocions, ofertes, despeses d’enviament del producte, el temps de trànsit i la disponibilitat. Reservat el dret de corregir els errors, inexactituds o omissions i de canviar o actualitzar la informació o cancel·lar comandes si alguna informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat és inexacta en qualsevol moment sense previ avís (fins i tot després que hagis enviat el teu ordre). No assumim cap obligació d’actualitzar, corregir o aclarir la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat, incloent sense limitació, la informació de preus, excepte quan sigui requerit per la llei. Cap especificació actualitzada o data d’actualització aplicada en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat, ha de ser presa per indicar que tota la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat ha estat modificat o actualitzat.

Secció 12 – Usos prohibits

En addició a altres prohibicions com s’estableix en els Termes de Servei, es prohibeix l’ús de el lloc o el seu contingut: (a) per a cap propòsit il·legal; (B) per demanar-li a uns altres que realitzin o participin en actes il·lícits; (C) per violar qualsevol regulació, regles, lleis internacionals, federals, provincials o estatals, o ordenances locals; (D) per infringir o violar el dret de propietat intel·lectual nostre o de terceres parts; (E) per assetjar, abusar, insultar, danyar, difamar, calumniar, desprestigiar, intimidar o discriminar per raons de gènere, orientació sexual, religió, ètnia, raça, edat, nacionalitat o discapacitat; (F) per presentar informació falsa o enganyosa; (G) per carregar o transmetre virus o qualsevol altre tipus de codi maliciós que sigui o pugui ser utilitzat en qualsevol forma que pugui comprometre la funcionalitat o el funcionament de el Servei o de qualsevol lloc web relacionat, altres llocs o Internet; (H) per recopilar o rastrejar informació personal d’altres; (I) per generar spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, or scrape; (J) per a qualsevol propòsit obscè o immoral; o (k) per interferir amb o burlar els elements de seguretat de l’servei o qualsevol lloc web relacionado¿ altres llocs o Internet. Reservat el dret de suspendre l’ús de el Servei o de qualsevol lloc web relacionat per violar qualsevol dels ítems dels usos prohibits.

Secció 13 – Exclusió de garanties; limitació de responsabilitat

No garantim ni assegurem que l’ús del nostre servei serà ininterromput, puntual, segur o lliure d’errors. No garantim que els resultats que es puguin obtenir de l’ús de l’servei seran exactes o fiables. Acceptes que de tant en tant podem treure el servei per períodes de temps indefinits o cancel·lar el servei en qualsevol moment sense previ avís. Acceptes expressament que l’ús de, o la possibilitat d’utilitzar, el servei és sota el teu propi risc. El servei i tots els productes i serveis proporcionats a través del servei són (llevat del que expressament manifestat per nosaltres) proporcionats «tal qual» i «segons estigui disponible» per al seu ús, sense cap tipus de representació, garanties o condicions de cap tipus, ja sigui expressa o implícita, incloses totes les garanties o condicions implícites de comercialització, qualitat comercialitzable, l’aptitud per a un propòsit particular, durabilitat, títol i no infracció. En cap cas Qbasket Sant Cugat, els nostres directors, funcionaris, empleats, afiliats, agents, contractistes, interns, proveïdors, prestadors de serveis o llicenciants seran responsables per qualsevol dany, pèrdua, reclam, o danys directes, indirectes, incidentals, punitius, especials o conseqüents de qualsevol tipus, incloent sense limitació, pèrdua de beneficis, pèrdua d’ingressos, pèrdua d’estalvis, pèrdua de dades, costos de reemplaçament, o qualsevol dany similar, ja sigui basat en contracte, greuge (incloent negligència), responsabilitat estricta o d’una altra manera, com a conseqüència de l’ús de qualsevol dels serveis o productes adquirits mitjançant el servei, o per qualsevol altre reclam relacionat d’alguna manera amb l’ús de el servei o qualsevol producte, incloent però no limitat, a qualsevol error o omissió en qualsevol contingut, o qualsevol pèrdua o dany de qualsevol tipus incorreguts com a resultats de la utilització de el servei o qualsevol co ntenido (o producte) publicat, transmès, o que es posin a disposició a través de el servei, fins i tot si s’avisa de la seva possibilitat. A causa de que alguns estats o jurisdiccions no permeten l’exclusió o la limitació de responsabilitat per danys conseqüencials o incidentals, en tals estats o jurisdiccions, la nostra responsabilitat es limitarà a la mesura màxima permesa per la llei.

Secció 14 – Indemnització

Acceptes indemnitzar, defensar i mantenir indemne Qbasket Sant Cugat i les nostres matrius, subsidiàries, afiliats, socis, funcionaris, directors, agents, contractistes, concessionaris, proveïdors de serveis, subcontractistes, proveïdors, interns i empleats, de qualsevol reclam o demanda, incloent honoraris raonables d’advocats, fets per qualsevol tercer a causa o com a resultat de la teva incompliment de les Condicions de Servei o dels documents que incorporen com a referència, o la violació de qualsevol llei o dels drets d’un tercer.

Secció 15 – Divisibilitat

En el cas que es determini que qualsevol disposició d’aquestes Condicions de Servei sigui il·legal, nul·la o inexecutable, aquesta disposició serà, però, efectiva a obtenir la màxima mesura permesa per la llei aplicable, i la part no exigible es considerarà separada de aquests Termes de Servei, aquesta determinació no afectarà la validesa d’aplicabilitat de les altres disposicions restants.

Secció 16 – Rescissió

Les obligacions i responsabilitats de les parts que hagin incorregut amb anterioritat a la data de terminació sobreviuran a la terminació d’aquest acord a tots els efectes. Aquestes Condicions de servei són efectius a menys que i fins que sigui acabat per tu o nosaltres. Pots acabar aquests Termes de Servei en qualsevol moment per avisar-nos que ja no vols utilitzar els nostres serveis, o quan deixis d’usar el nostre lloc. Si al nostre parer, falles, o se sospita que fes fallat, en el compliment de qualsevol terme o disposició d’aquestes Condicions de Servei, també podem acabar aquest acord en qualsevol moment sense previ avís, i seguiràs sent responsable de tots els sumes deguts fins inclosa la data d’acabament; i / o en conseqüència podem negar l’accés als nostres serveis (o qualsevol part de la mateixa).

Secció 17 – Acord complet

La nostra falla per exercir o fer valer qualsevol dret o disposició d’aquestes Condicions de Servei no constituirà una renúncia a aquest dret o disposició. Aquestes Condicions d’el servei i les polítiques o regles d’operació publicades per nosaltres en aquest lloc o pel que fa a el servei constitueixen l’acord complet i l’entesa entre tu i nosaltres i regeixen l’ús de el Servei i substitueix qualsevol acord, comunicacions i propostes anteriors o contemporànies , ja sigui oral o escrita, entre el teu i nosaltres (incloent, però no limitat a, qualsevol versió prèvia dels Termes de Servei). Qualsevol ambigüitat en la interpretació d’aquestes Condicions d’el servei no s’han d’interpretar en contra del grup de redacció.

Secció 18 – Política de devolucions i termini

Disposem d’un termini per a devolucions d’a partir de la data en què la paqueteria va lliurar la comanda al domicili indicat a l’realitzar la compra. Has notificar sobre la devolució abans que es compleixin els a través d’algun dels nostres canals d’atenció:

– Sol·licitar la DEVOLUCIÓ dins del termini mitjançant el mail comunicació@qbasketasantcugat.com

– Trucant al 699691273

– Posa’t en contacte a través de les Xarxes Socials (Facebook: @qbasketsantcugat; Instagram: @qbasketstcugat).

Condicions

Per ser elegible per a una devolució, l’article ha de:

– No pot haver estat utilitzat / da.

– El Termini Màxim per la DEVOLUCIÓ és de 15 dies.

Procediment

1. Recepció de l’producte. 2. Revisió de les condiciones. 3. Canvi per 1 nova peça (NOMÉS en casos de garantia): pot demorar-se Fins a 15 dies si no hi ha disponibilitat. El canvi serà per 1 peça del MATEIX valor, si és vol canviar per un més valor, s’haura d’ abonar la resta; si és per un producte de menys valor, s’ingressarà la diferència. 4. Enviament de la nova peça.

Condicions del producte

El producte haurà d’estar en condiciones óptimes, sense rastre d ‘ haver Estat utilitzat. Una vegada rebut el producte, verificarem els condiciones d’aquest i d’acord amb els resultats, s’intercanviarà per un nou.

Productes que apliquen

– Dessuadores

– Mascaretes

Termini de resposta

Retorn dels Diners: és realitzarà a travès de transferència bancària (5 dies desprès de la recepció de l’producte). Els canvis de producte és faran a travès d’Enviament o presencialment. El producte nou, olla trigar Fins a 15 dies, depenent de la Disponibilitat).

Costos d’enviament

L’usuari, si és a Sant Cugat de Vallès, no tindrà despeses d’enviament. Si el/la comprador/a no és de Sant Cugat de Vallès, s’haurà de fer càrrec de l’enviament.

Secció 19 – Llei

Per a la interpretació i compliment dels presents termes i condicions, les parts se sotmeten a la jurisdicció dels tribunals de la Ciutat de renunciat expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls per raó dels seus domicilis presents o futurs.

Secció 20 – Canvis en els termes de servei

Pots revisar la versió més actualitzada dels Termes de Servei en qualsevol moment en aquesta pàgina. Reservat el dret, a la nostra única discreció, d’actualitzar, modificar o reemplaçar qualsevol part d’aquestes Condicions d’el servei mitjançant la publicació de les actualitzacions i els canvis en el nostre lloc web. És la teva responsabilitat revisar el nostre lloc web periòdicament per verificar els canvis. L’ús continu d’o l’accés al nostre lloc web o el Servei després de la publicació de qualsevol canvi en aquestes Condicions de servei implica l’acceptació d’aquests canvis.

Secció 21 – Informació de contacte

Preguntes sobre els Termes de Servei han de ser enviades a comunicacio@qbasketsantcugat.com. Darrera actualització d’aquest document de termes i condicions: 2021.02.10