Crònica Infantil Femení – 3/2

Creu Alta Sabadell 43 – Qbasket Sant Cugat 56

L’infantil femení del Qbasket es situa líder en solitari del seu grup.

Les nostres noies de l’infantil van aconseguir aquest cap de setmana a Sabadell la seva quarta victòria consecutiva. El partit es preveia disputat, eren les nou del matí i feia fred. A l’altre equip hi havia jugadores certament més altes i més corpulentes, però les nostres noies han anat prosperant aquests mesos i no hem de perdre mai la confiança en elles.

El partit va començar molt disputat, amb errades en atac que bé es podien explicar pel fred. Les diferències van ser mínimes a favor del Qbasket fins al sisè quart, quan el Creu Alta, que en tot moment va demostrar un comportament molt correcte a pista, va aconseguir capgirar el marcador (31-29). En aquell moment, haguéssim pogut pogut baixar els braços, però no va ser així. Les noies no van perdre en cap moment la cara al partit i van fer un parcial de 0-12 fins un 31-41 a mitjans del setè quart, que va resoldre tots els dubtes. A partir d’aquí van seguir treballant per acabar el partit en un 43-56 que ens situa com a líder en solitari del nostre grup.

La clau? La intensitat i la organització. Primer de tot cal felicitar a les noies, la presió en defensa va arribar a ser molt difícil de superar per les rivals, i als darrers quarts fins i tot van aconseguir plantar cara al rebot davant de jugadores molt més altes. En segon lloc, cal felicitar als entrenadors. La disposició en el camp va millorant partit a partit. Una presió ben organitzada i una defensa intensa i amb ajudes constants va ser la clau pel desenllaç del partit.

Al final vam aprofitar per celebrar l’aniversari d’una de les nostres jugadores, la Carla Borrás. Al solet, això sí, que ja havíem passat prou fred.

Moltes felicitats Carla! I moltes felicitats noies!