Identitat

2012. Naixement i supervivència.

Enrique Sanchez, Sergi Capellas, Xavier Martínez, fundadors del Club, van ser la seva ànima i impulsors durant els primers anys de vida.

L’aventura de la creació del Qbasket Sant Cugat en 2012 per un grup d’aficionats de l’esport, catalans que viuen a Sant Cugat, va ser la conseqüència d’un procés d’expansió de la pràctica del Bàsquet i altres esports a la nostra ciutat. Això explica la naturalesa intercultural del Club, la seva vocació esportiva i la voluntat d’arrelament en una ciutat. Els fundadors del Club, van ser l’ànima i els impulsors durant els primers anys. El seu compromís amb el Qbasket Sant Cugat va més enllà de les seves facetes com, directius i president.

FUNDACIÓ DEL CLUB

Quique, Sergi i Xavier, residents a Sant Cugat del Vallès, en les estones d’oci practicaven el bàsquet i altres esports amb un grup de companys en la població de Sant Cugat.

El 15 d’octubre del 2011 Enrique Sánchez, en una trobada amb altres amics, anuncia la intenció de crear un nou club de Bàsquet.

El 18 de novembre, Quique i deu amics més es reuneixen en el pav1 de la Rambla del Celler, per a formar una associació que portarà el nom de la ciutat: Qbasket Sant Cugat.