Crònica del Sènior 2

Sant Quirze 67 – Qbasket Sant Cugat 2  57
Bon inici del partit per part del nostre equip, que a poc a poc, aconseguia posar diferències al marcador. Bona feina en el rebot ofensiu i defensiu, així com un joc ràpid de la pilota. El primer quart va acabar amb avantatge dels nostres per 14-22.
Diferent va ser l’inici del segon quart. Una mica més lent i amb decisions de tir, en algun moment, precipitats. Els locals, aconseguien entrar a la zona visitant, sense grans problemes. Tot això, provocava que els nostres només aconseguissin 10 punts en aquest quart, per 20 dels locals (global 34-32).
Després de la mitja part, semblava que el Qbasket Sant Cugat, tornava a ser l’equip de l’inici del partit i de nou va començar a jugar ràpid. Millor en defensa i més encertats en atac. En pocs minuts, ja estava per davant en el marcador (36-41). Uns pilotes perdudes, al tram final del quart, provoca que els locals es vagin per davant 49-44.
Amb tot obert, el resultat anava sempre molt parell, amb diferències de 1 o dos punts així com de 3 punts a favor dels nostres 56-57 en el minut 5 de l’últim quart. Finalment i amb uns atacs dels locals, feien un parcial de 9-0. A l’acabar del partit el resultat va ser de 67-57.