Anna Martínez, una jugadora que es el primer any que juga al club pero ja fa molt de temps que sent el QBasket com el Seu Club. Coneixem una mica més d’aquesta CRACK!


 

Per què vas triar el bàsquet entre tots els esports?.

– Sóc una noia que li encanta l’esport, vaig jugar a futbol i bàsquet, però finalment em vaig decantar amb el bàsquet.
Vaig escollir el bàsquet entre tots els esports perquè una vegada el vaig provar em va encantar com esport, és un esport que em va enganxar molt des del minut 1.

Algun familiar teu ha jugat o juga?

-El meu pare era i és un fanàtic del bàsquet, a més a més el meu germà també hi juga. Gràcies a ells dos em vaig enamorar d’aquest esport, per una banda el meu pare sempre posava partits de bàsquet a la TV , i per altra banda sempre anava als entrenaments del meu germà quan ell jugava a escolar! Gràcies a ells dos i a la meva mare, he crescut com una jugadora més del basquet, on cada pas que faig, vaig creixent més!

Quant de temps portes jugant?

– Porto 8-9 anys jugant. Vaig començar al centre obert on en aquesta etapa vaig fer grans amistats que avui dia conservo! Després vaig jugar a altres equips, i avui dia jugo al Qbasket, un club que m’agrada molt des que va aparèixer.

Pràctiques bàsquet fora de l’horari d’entrenament?

– Sempre que puc i no tinc estudis, agafo una pilota i vaig amb el meu germà i/o amics a jugar! A més a més en aquest club la «pachanga» és una eina que fa créixer la confiança entre la gent del club i a gaudir molt més del bàsquet

I el teu jugador/a preferit?
– Chris Paul

Què és el que més t’agrada de fer esport? I del bàsquet en concret?
– El que més m’agrada de fer esport és que coneixes a gent i a més a més és una eina que t’obliga a desconnectar.
Del bàsquet el que m’agrada més és que gràcies a aquest esport he conegut a gent des que era petita i que avui dia encara conservo amistat i m’he tornat a retrobar amb ells/es dins de pista.

Quins exercicis t’agrada fer quan entrenes?

-5×5 i practicar jugades

Practiques altres esports a més del bàsquet?

– ‎Vaig al gimnàs entre setmana per recuperar-me de la lesió del genoll. Però penso que el bàsquet és un esport que m’omple molt més que qualsevol altre.

Estàs contenta al Qbasket?

– Molt, els hi tinc molt d’afecte a tots, tant a jugadors/es com entrenadors/es i a la junta. M’han rebut tots amb els braços oberts i els hi estic molt agraïda, sobretot a les jugadores del sènior femení, que tot i que coneixia a alguna, estic molt contenta de l’equip que hem fet totes juntes, elles m’han ajudat a que a poc a poc vagi recuperant la confiança dins de pista.

Objectius de la temporada

– Un objectiu personal que tinc és ser la mateixa que abans dins de pista, sense por, i estic segura que ho aconseguiré.
Un altre objectiu és créixer com a jugadora i sobretot que l’equip tingui unes ganes tremendes de menjar-se a les contràries durant el partit!!!

Anna Martinez #3