Crònica del Sènior Femení!

Qbasket Sant Cugat 41 – Joventut de Badalona 47
Bon partit el jugat per les nostres jugadores, però sense aconseguir fins al moment una estabilitat en el joc, que segur aniran aconseguint a mesura que van jugat els partits.
Inici de partit ple d’imprecisions pels dos equips. Les visitants, eren més efectives en el tir exterior i les nostres jugadores no acabaven d’imposar el seu ritme de joc. Inici una mica lent i que permetia a les visitants guanyar el primer quart per 8-18. Aquest inici, va ser el que va marcar el resultat del partit.
En el segon quart i amb l’equip més centrat tant en defensa com en atac, les nostres jugadores van començar a córrer i ser més intenses en defensa. Bones decisions en el tir i jugades ben organitzades, permetien arribar al final del segon quart amb el resultat de 12-11 (global 20-29).
La segona part, seguia amb un ritme alt per part de les de Sant Cugat, que es seguien acostant al marcador. Pressió a les rivals i robatoris de pilota que van fer que el quart acabés 10-7 (global 30-36) per al Qbasket.
Últim quart i tot per decidir. Joc ràpid, bona defensa feien que les diferències de reduïssin i que en el minut 7 de l’últim quart, les nostres jugadores es posessin per davant en el marcador. 41-39. Però, quan el Qbasket, millor es trobava a la pista, van venir dos triples seguits de les visitants i un tir de 2, que va deixar el marcador final de 41-47.