L’ambiciós Qbasket debuta a Primera Catalana contra un CN Sabadell temible

L’ambiciós Qbasket debuta a Primera Catalana contra un CN Sabadell temible

Cugat.cat

Dani Aguilà | Noticia publicada avui, a les 19:35  http://www.cugat.cat/esports/basquet/112008/l_ambicios-qbasket-debuta-a-primera-catalana-contra-un-cn-sabadell-temible

El Qbasket Sant Cugat debuta a Primera Catalana amb la visita d’un poderós CN Sabadell aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda. Els santcugatencs posaran a prova els seus recursos contra el poder ofensiu sabadellenc, basat en la qualitat de Jonathan Ramírez, màxim anotador la passada temporada a Copa Catalunya, una categoria per sobre, i els centímetres del pivot Angel Valdés, de dos metres i cinc centímetres. Els blau cel compten amb les baixes d’Enric Bas i Unai García.

Ben aviat li arriben els examens al Qbasket Sant Cugat en la seva primera participació a Primera Catalana. El rival amb la plantilla més temible de la categoria visita el pav 1 de la Rambla del Celler i ho fa amb un equip destinat a retornar a Copa Catalunya, d’on va descendir el curs passat. Més enllà de Ramírez i Valdés, Roger Dam, exjugador de la UESC, i el base Marc Ollé, format a les categories inferiors del Barça, fan del CN Sabadell el conjunt amb un cartell més atractiu.

El Qbasket, de la seva banda, no s’ha quedat curt a l’hora de construir una plantilla potent. Més enllà del bloc que es manté respecte la temporada passada han arribat cinc noms cridats a ser determinants: els de Carles Fuentes, Alex ArenasUnai GarcíaIbe Oji i Jordi Pigem, tots amb experiència en categories superiors a Primera Catalana. Una construcció destinada a mantenir sense problemes la categoria malgrat ser el debut de l’entitat a la categoria. Per començar el repte, un plat fort, un CN Sabadell davant del qual els homes de Santana han d’apel·lar a les seves armes, com la joventut i la intensitat, com diu el tècnic, Ernest Santana.

Ernest Santana

Penso que arribem en un bon to físic, tot i que és cert que arribem amb dues baixes importants. Hem de dur un ritme agressiu de joc, ells tenen a Ángel Valdés però nosaltres tenim a Carlos Martín.

Escolta-ho

 

Una de les incorporacions, Unai García, i el màxim anotador la passada temporada del Qbasket, Enric Bas, són baixa per unes molèsties. Tot plegat, després d’una pretemporada en què l’equip ha jugat dos compromisos amistosos, un amb derrota contra el Sitges de Copa Catalunya i un altre amb triomf (52-57) davant el Vedruna Gràcia de Primera Catalana.