Entrevista a Ernest Santana, entrenador Sènior A masculí

Entrevista a Ernest Santana, entrenador Sènior A masculí

Com veus el club?
Crec que hem donat un pas endavant, hem canviat l’estructura tècnica i això ens dona l’avantatge de poder planificar la temporada amb temps i directrius noves. A part a nivell d’entrenadors hem fet un salt qualitatiu, per sort estic envoltat de companys entrenadors on ja he coincidit amb ells a diferents clubs.

Es una sort poder comptar amb Andrés Oller (Sènior Femení) on ja vaig compartir club a Laietà, Viladecans i Riera Cornellà, o amb Dídac Vidal on vam treballar mà a mà durant 3 temporades a Corbera.
També ens ajuda i molt el poder comptar amb entrenadors de la casa o que coneixen perfectament la política de club i a molts dels jugadors. Fins ara tot lo que he vist d’ells m’agrada molt, els hi veig amb molta il·lusió, fa goig passar per la pista del PAV1 un dimarts o dijous i veure alegria en les cares dels jugadors.
Si aconseguim que el grup d’entrenadors treballem de la mà i amb el mateix criteri el club evolucionarà ràpidament i qualitativament.

A nivell de directiva, crec que estan fent una feinada, tenen molta ambició i constantment et transmeten il·lusió i el treball del dia a dia es Excel·lent.

Objectiu de la temporada?
Com a entrenador del Sènior A masculí, he sigut totalment transparent amb els meus jugadors, l’objectiu primordial que els hi plantejo es que es superin entreno rere entreno, que siguin una pinya entre tots i que es prenguin cada partit del cap de setmana com un repte a superar. Que tot el grup evolucioni físicament, tècnicament i tàcitament i desprès de assolir tots aquests conceptes, veurem que ens depara la classificació. Els hi he dit que vull que juguin cada partit com si fos el darrer partit de les seves vides esportives, que donin el 110% i sobretot que gaudeixin.
Com a persona i entrenador soc molt competitiu i cada setmana m’exigeixo més a mi mateix, el meu objectiu personal es guanyar, no m’agrada perdre ni als escacs! 

Diumenge 20, comença la competició a 1a Catalana, com estan els jugadors del Sénior A masculí?
Tots ells estan molt il·lusionats amb el repte de jugar a 1a Catalana, crec que amb les 4 setmanes que portem junts els nois han treballat bé tot i els inconvenients que ens hem trobat en el aspecte de lesions. Tot i això començo a veure’ls cada cop mes conjuntats i tots amb compromís. Crec que físicament arribem bé, però potser tàcticament encara ens falta, lo que tenim clar es que som una «família» i tots tenim en ment el mateix camí a seguir: on no hi arribem amb el físic o la tàctica i arribarem amb l’esforç i el cor.

Com veus el grup que ha tocat a 1a Catalana?
Sobre el paper crec que es un grup molt potent, tenim varis equips que baixen de Copa Catalunya, equips que pugem de 2a Catalana que ens coneixem bé, i equips que porten 4-5 temporades competint a 1a.
Per noms, diria que Sabadell, LA Salle Manresa i Ripollet a priori parteixen com a favorits sobre el paper.
Lo que tenim molt clar es que hem de fer del PAV1 un fortí e intentar treure el màxim número de victòries a casa. Lo que estic totalment convençut es que el Qbasket donarà molta guerra segur, per il·lusió no faltarà.

Som-hi!