Entrevista a Jordi Albert Pigem, entrenador Sots21 preferent

Entrevista a Jordi Albert Pigem, entrenador Sots21 preferent i jugador del Sènior A masculí.JordialbertHola Jordi Albert, comença la temporada

Com veus al club?

QBasket és un club que està en constant expansió i en un creixement continuat i destacable. Des de la meva arribada al club, fa ja 5 temporades (llavors en l’anomenat Mira-sol) no ha parat de crèixer i de fer-se coneixer. Gran part de culpa la té la gent que hi ha en l’administració i organització que gracies a la seva implicació des de fa anys han sigut claus en aquest procès. una altra figura que ja no es troba vinculat al club, és la d’en Jaume Rovira el qual, en els seus anys a càrrec de la coordinació va aportar nous aires i una nova visió de club. I aquest any han arribat cares noves com són les dels dos coordinadors, l’Ernest i en Dídac, els quals han arribat amb força i amb ganes de treballar, i el que és més important, que ho saben transmetre als entrenadors que estem sota la seva atenció.

Objectiu de la temporada?

El nostre objectiu principal és continuar formant als jugadors que formen l’equip per a què en un futur, en aquest cas proper, puguin pujar a les categories sèniors i ajudar al club a continuar creixent.

En quan a resultats, amb el cos tècnic no ens posem objectius, viurem el dia a dia, treballarem i donarem el màxim a partir d’aquí entren altres factors, com per exemple, la sort amb les lesions.

Diumenge 20, comença la competició a Preferent, com estan els seus jugadors del Sots21 Preferent?

Be, això els hi hauriem de preguntar a ells per saber-ho del cert, però des del meu punt de vista i el que ells em transmeten, són ganes d’afrontar la nova temporada i saben que tenim un equip força complet i que si no es dona el 200% els minuts aniran per a qui s’ho mereixi.

Com veus el grup que ens ha tocat en categoria Sots21?

Bé, content atès que és un grup que ens exigirà el màxim de nosaltres mateixos, tant en els partits com en les seves preparacions i que si ens despistem el cap de setmana ens poden donar una bona correctiva. Espero que tot l’equip, inclosos els entrenadors, estiguem ben concienciats amb això.

Som-hi!