Entrevista a Andrés Oller, entrenador del Sènior femení

Entrevista a Andrés Oller, entrenador del Sènior femení

andres_oller_qbasket_fem

COM VEUS EL CLUB ?

Sóc nou a la casa. No conec gaire. Tinc bona relació amb el meu company del Sénior Masculí, Ernest. De moment puc dir que treballem bé, instal·lacions són bones, bona comunicació amb els altres entrenadors i veig que és un club amb ambició (això m’agrada) i que té repercussió local.


OBJECTIU DE LA TEMPORADA ?
El primer dia que vaig conèixer les noies les hi vaig prometre dues coses: que faria el possible perquè no patíssim per mantenir la categoria i que intentaria que gaudíssim d’un bon joc i d’un bon ambient. A partir d’aquests mínims no teníem sostre, la mateixa competició i el nostre treball ho marcarien.


27 DE Setembre COMENCEU LA TEMPORADA, COM VEUS A LES TEVES JUGADORES ?
Arrosseguem dues lesionades d’abans de començar la pretemporada. Voldria tenir disponibles a les 12 jugadores...però un equip ha de conviure amb aquests entrebancs. La plantilla ha canviat en 5 jugadores respecte a l’any anterior. La principal tasca és que tinguin compenetració a la pista. La pretemporada i el stage han anat molt bé: han treballat molt fort, hem fet una bona pinya i a poc a poc anem introduint conceptes. Cap equip comença la temporada amb tota la feina feta… nosaltres començarem preparats per competir i intentarem donar una alegria en el nostre debut a casa.


COM VEUS EL GRUP QUE ENS HA TOCAT A LA LLIGA ?
M’agrada per dues coses: perquè no hem de fer desplaçaments massa llargs i perquè al grup hi ha una mica de tot. Equips que baixen de 1a, equips interessants de 2a i uns quants equips que pugen de 3a e inclús hi haurà derby local. Tenim moltes ganes de començar a competir. Crec que l’equip té molt marge de millora i que donarem guerra.