Entrevista a Cesc Ayora, entrenador Junior 1

Entrevista a Cesc Ayora, entrenador Junior 1

Cesc
Hola Cesc,
Com veus el club?
El club es troba en plena evolució. El treball iniciat fa uns anys està donant els seus fruits, tant en l’àmbit esportiu com en el social. Comencen a treure el cap equips i generacions amb jugadors de bon nivell tècnic que, a la vegada, estan molt implicats en el funcionament del club. S’ha assimilat que l’excel·lència, el rigor i la qualitat en el treball no van renyits de la diversió o de la formació en valors i l’aposta d’enguany per dos coordinadors, com són el Dídac i l’Ernest, tots dos d’un altíssim nivell i, sobretot, amb una extraordinària capacitat de treball, està clarament d’acord amb aquesta línia de treball. Tenim un bon equip tècnic i moltes ganes per tirar endavant aquest projecte.
Objectiu de la temporada?
A nivell personal cada temporada comença amb el mateix objectiu, que no és altre que gaudir entrenant i gaudir jugant. Continuar la formació dels jugadors i acompanyar-los cap al salt a l’edat sènior, així com també competir a una nova categoria més exigent o conjuntar un grup amb algunes cares noves són reptes que afrontem aquesta temporada i que la fan especialment complicada alhora que il·lusionant.
Diumenge 20, comença la competició a interterritorial, com estan els teus jugadors del Junior1?
Hem fet una bona i llarga preparació, ja que portem des del 17 d’agost entrenant per les fases d’accés a la categoria, que finalment no es van celebrar. Arribem en un bon estat de forma física, però molt lluny del nivell de joc col·lectiu que penso que podem assolir. Això demanarà temps, entrenaments i partits. El que han demostrat els jugadors aquests dies és que en ganes de treballar, en sacrifici i en il·lusió difícilment ens guanyaran.
Som-hi!