Entrevista a Joan Marcet, 2on. entrenador Junior 1

Entrevista a Joan Marcet, 2on. entrenador Junior 1

Hola Joan, Joan Marcet

Com veus el club?

Molt bé, el primer contacte és molt positiu. El treball de coordinació del Dídac és molt bo, i és veu que tenim gent compromesa i motivada.

Que tal l’experiència com a segon entrenador al Junior 1?

Sempre és molt enriquidor ajudar al Cesc, per mi és un referent. La meva millor temporada com a jugador va ser amb ell d’entrenador, així que l’hi estic molt agraït per aquesta oportunitat de millorar i aprendre.

Amb els nois també hi estic molt a gust, treballen bé als entrenaments i tenen bona actitud, en aquest sentit faciliten la feina als entrenadors.

Objectiu de la temporada?

La categoria júnior és molt important en l’etapa de formació dels jugadors, per tant crec que l’objectiu principal ha de ser que els jugadors progressin en els aspectes tècnics i tàctics fonamentals. També hem de crear una bona base de confiança entre els jugadors on ens sentim forts com a equip.

Diumenge 20, Comença la competició a interterritorial, com veus l’equip?

Veig l’equip preparat. Hem entrenat dur i estem preparats per competir. Falta potser encaixar algunes peces i queda molta feina per endavant, però anem pel bon camí. La categoria Interterritorial és molt maca i jugues contra grans equips, si volem competir cada partit hem d’entrenar molt bé durant tota la temporada i no despistar-nos cap tram de la temporada.

Som-hi!