El Qbasket s’atansa al pav 1 per trobar la reacció davant la Salle Manresa

Sènior A masculí

El Qbasket s’atansa al pav 1 per trobar la reacció davant la Salle Manresa

Dani Aguilà | Noticia publicada avui, a les 06:00 http://www.cugat.cat/esports/basquet/114131/el-qbasket-s_atansa-al-pav-1-per-trobar-la-reaccio-davant-la-salle-manresa

El Qbasket Sant Cugat confia en el pav 1 de la Rambla del Celler per trobar la reacció després d’encadenar quatre derrotes seguides al grup 3 de Primera Catalana. Els santcugatencs reben La Salle Manresa aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda. Els d’Ernest Santana han protagonitzat fins ara tres ratxes de resultats: van iniciar amb dues derrotes, van obtenir tres victòries consecutives i ara fa quatre jornades que es veuen superats, tot plegat en la seva estrena a la categoria.

Els manresans, de la seva banda, són setens i lluiten per apropar-se a la part capdavantera de la classificació, i fins ara han mostrat un rendiment de mèrit com a visitant. La Salle ha disputat tres enfrontaments a domicili, dels quals n’ha guanyat dos, tots dos a terres cornellenques: contra el Riera Cornellà i davant el Cornellà B, penúltim i avantpenúltim respectivament.

2