Crònica Preinfantil groc

Crònica Preinfantil groc

CN SABADELL 49 QBQSKET SANT CUGAT 63

TREBALLADA VISTÒRIA DEL PREINFANTIL GROC

El preinfantil groc va a conseguir una treballada victòria a la pista del Club Natació Sabadell aquest dissabte.

Inici de partit fulminant dels de Sabadell amb un parcial de 6 a 0 que feia preveure el pitjor. El Qbasket va saber reaccionar fins deixar el primer període en un empat a sis .  A partir d’aquest moment,  igualtat máxima fins a la mitja part a la que s’hi arribava amb un ajustadíssim 21 a 22 per al Qbasket.

Reacció local a la represa. Els de Sabadell aconseguien un inquietant aventatge de 10 punts. Després d’un temps mort en que el Pol Torner va demanar més concentració i intensitat als seus, nova remuntada del qbasket fins restablir la igualtat.

Partit molt igualat, intens en certes facetes, vibrant i emocionant. S’arribava al final del setè periode un punt per sota, però una espectacular cistella sobre la botzina , tornava a posar per davant als de Sant Cugat.

L’últim temps va ser de domini absolut del Qbasket. Els nois van sortir clarament a guanyar el partit. Després de la remuntada, i de tot el treball per mantenir-se amb opcions fins al final, aquesta vegada no sel’s podía escapar la victoria com va pasar a Castellbisbal.

Els nostres, molt més intensos que el rival, van estar molt superior en el rebot i immensos en defensa, recuperant totes les pilotes dividides. En atac, anaven per feia, sense cap complex, amb gran encert anotador, fins i tot quan, amb al marcador clarament a favor i el partit demanava més calma en el joc, l’equip continuava atacant amb insistencia.

Al final 49 63 una bona recompensa a tant esforç i tanta lluita i molta felicitat a les cares dels nois del preinfantil groc.

foto preinfantil