Crònica Sènior Masculí 1

QBasket 68 – 54 C.B. Matadepera

Parcials: 21-17, 10-16, 19-10, 18-9

Intens partit el jugat entre el Qbasket Sant Cugat i el CB Matadepera i ambient de gala al Pav1.

Tots dos equips, necessitats de victòries, es presentaven amb ganes de fer un bon partit. El Qbasket Sant Cugat, com en les útimes 5 jornades, començava el partit amb les ja conegudes 6 baixes (5 d’elles per lesió) i amb la incorporació de jugadors del Sènior 2.

Tot i això, el Qbasket Sant Cugat, posava les ganes i el joc. Els nostres jugadors, aconseguien diferències favorables de 5-6 punts, però no aconseguien desenganxar-se dels visitants. El joc continuava ràpid i el primer quart va finalitzar amb el resultat de 21-17.

En el segon quart, els nostres jugadors, van tenir una petita davallada en el joc, que va provocar que els visitants, per primera vegada, es posessin per davant en el marcador. Tot i així, l’esforç i treball col·lectiu dels nostres jugadors, quedava reflectit a la pista.

Al descans s’arribava amb l’avantatge visitant de 31-33.

Inici fort i ràpid per part dels locals i de nou ens tornavem a posar per davant en el marcador. El domini dels rebots i el jugar d’una manera més organitzada, ens feia anar agafant avantatge en el marcador. El parcial d’aquest tercer quart quedava en 19 – 10 i un últim quart per decidir.

Mateix ritme i mateixes ganes per part d’un equip, que tot i les baixes a sabut treballar en grup i sobreposar-se als problemes. Bones defenses, lluita constant, feien que al final del partit, el resultat fos de 68 – 54.

Gràcies a tota la gent que es va apropar al PAV1 i va fer que fos el de les grans ocasions!