Crònica del Sènior femení

QBasket 67 – 34 U.E. Sant Andreu

Parcials: 20-7, 15-8, 14-9, 18-10

Sortida intensa de les nostres jugadores, que molt aviat, van posar distàncies al marcador. Bona defensa i domini en els rebots ofensius i defensius. El primer quart, acabaria amb el resultat de 20-7.

El partit, seguia sent liderat pel Qbasket Sant Cugat. Bons encerts en el tir i diverses recuperacions de pilota, feien que les diferències anessin creixent. La pressió exercida per les nostres jugadores, provocava que a l’equip visitant, li costés molt arribar a la zona ofensiva.
Al descans s’arribava amb el resultat de 35-15.

A la segona part, el partit seguia pel mateix camí. Molt bona pressió del nostre equip, robatoris constants de pilota i transicions ràpides. La diferència en el marcador seguia augmentant.

El nostre equip a falta de 2 minuts i amb una diferència favorable de +30 punts, seguia defensant amb una alta intensitat.

Resultat final de 67 – 34, una bona manera d’acomiadar la temporada com a locals.