CRÒNICA JUNIOR MASCULÍ 1

QBASKET SANT CUGAT 83 – CLUB NATACIÓ TERRASSA 43

Com una piconadora ha passat el Junior 1 del Qbasket per sobre del Club Natació Terrassa. Un Qbasket molt superior en totes les facetes del joc. Enormes en defensa, amb un bon joc col·lectiu i excel·lents, un partit més, des del perímetre.

Gran començament de partit dels nostres amb un contundent parcial de 10 a 0 . Un petit tast, del que seria el partit. L’equip amb una gran actitud, lluitava cada pilota amb una gran intensitat, desactivant el rival per complet en atac que només va poder anotar 4 punts. Al final del període el marcador era un contundent 22 a 4.

Mateix guió al segon període. El Qbasket continuava seriós en defensa i amb un elevat ritme d’anotació. Superiors en la pintura, controlant el rebot i amb una gran efectivitat en el llançament exterior. Els nostres dominaven el partit amb gran superioritat. Els visitants no trobaven la manera d’aturar el joc del Qbasket. Un 44 a 26 al descans.

Lògica relaxació dels nostres i reacció visitant a la represa. Els egarencs, molt més endollats i amb una gran actitud, van arribar a retallar distància per situar-se fins a 10 punts per sota. Passat aquests minuts de desconcert, els nostres es va anar recomponent alhora que la reacció visitant es va anar desinflant. L’equip va recuperar la superioritat en defensa i l’encert des del perímetre, per deixar el marcador amb un clar 62 a 38.

Extraordinari darrer període del Qbasket. L’equip relaxat i amb la feina feta, va jugar a plaer, exhibint el millor joc col·lectiu, agradant-se i passant-s’ho bé, i fent-ho passar molt bé a la entregada grada. Com una piconadora, el Junior 1 va anar eixamplant la seva avantatge i anul·lant al rival per complet (només van fer 5 punts en tot el quart), per acabar signant un excel·lent marcador de 83 a 43.

Partit enorme d’un equip que creix cada setmana i que juga com un bloc homogeni, sense fissures , on cada jugador aporta, capaços de mantenir el ritme en tot moment amb independència del cinc que hi hagi en pista. 5 victòries de 5 partits jugats, invictes i feliços.