Crònica del Sènior Femení

Qbasket Sant Cugat 53 – 63 C.B. Sant Josep

Bon partit jugat pel nostre Sènior femení, que en moltes fases del partit va estar per davant en el marcador. Un equip que en cada partit, està creixent més i que de ben segur ens donarà moltes alegries.

El partit va començar amb igualtat al marcador i només l’encert de les visitants en el tir de 3 creava algunes diferències, que ràpidament eren escurçades per les nostres noies. Joc ràpid i encert en els contraatacs.

El primer quart va finalitzar amb el resultat de 16-18.

En el segon quart, les santcugatenques van sortir decidides a capgirar el marcador i van millorar la intensitat defensiva. Van seguir amb el seu joc ràpid i van aconseguir acabar la primera part amb el marcador a favor amb el resultat de 29-26.

La segona meitat, es juga amb molta intensitat per ambdós costats i es segueix amb la igualtat al marcador.

L’encert final de les visitants i falta d’encert de les locals, així com una baixada en la intensitat defensiva, va fer que el resultat final fos de 53-63.