Crònica del Sènior Masculí 2

Qbasket Sant Cugat 79 Nou Badia 41

Parcials 16-10 29-10 9-10 25-11

Partit corresponent a la primera jornada del campionat i que va ser ajornat l’1 d’octubre.

Començarem dient, que ens encantaria veure sempre un partit amb l’actitud i l’agressivitat esportiva, mostrada ahir pel Sènior 2 masc.

Pel que fa al partit, dir que ja des del principi, va ser de total domini del Qbasket Sant Cugat. Jugades ràpides, bones decisions de tir i una bona defensa. A la pista, es podia veure un equip, que amb transicions ràpides trencava la defensa visitant. El primer quart va finalitzar amb el resultat de 16-10.

En el segon quart, seguia la rapidesa de joc per part del nostre equip i les diferències s’incrementaven fins al resultat final de la primera part de 45-20.

Inici del tercer quart i el partit semblava seguir pel mateix camí. Tan sols uns 4 minuts de relaxació per part del Qbasket Sant Cugat, va fer que els visitants aconseguissin un parcial de 0-4, que no semblava fer perillar el resultat. Passat aquest interval, els nostres van decidir tornar al partit d’una manera contundent, aconseguint una diferència de fins a 28 punts. El resultat al final del 3r quart era 54- 30.

Últim quart i el Qbasket Sant Cugat, seguia amb la mateixa rapidesa i ganes de passar-ho bé a la pista. Les diferències en el marcador s’anaven engrandint, fins diferències de 40 punts. En aquest quart, es van aconseguir 5 triples, gairebé de forma consecutiva. A més d’una defensa forta que impedia que els visitants, aconseguissin anotar de forma regular.

Resultat final 79-41.