Crònica del Sènior Femení

Partit corresponent al diumenge dia 1 d’octubre, la 1ª jornada de les nostres!
CB Tiana 46 – Qbasket Sant Cugat 54
Bon partit el jugat pel Qbasket Sant Cugat, davant d’un equip que va jugar a zona els 40 minuts del partit.
Com és habitual, minuts inicials amb moltes imprecisions tant a nivell de joc col·lectiu, amb pèrdudes de pilota no forçades així com poc encert en el tir. Tot i així, les nostres jugadores intentaven imposar el seu joc ràpid. El primer quart va acabar amb el resultats de 8-8.
En el segon quart, la tònica del partit seguia sent semblant al del primer quart. En determinats moments, les nostres jugadores jugaven ràpid, però l’encert continuava sent força irregular. Cistelles fàcils, no acabaven d’entrar i per contra, les pèrdues de pilota, li permetran a les locals acabar aquest quart amb un avantatge de 5 punts (24-19).
En l’inici del tercer quart, es va veure que les coses no anirien pel mateix camí. Les jugadores del Qbasket Sant Cugat, van començar ha imposar el seu ritme i com ja és habitual el treballar dur a la pista. Robatoris de pilota al contrari així com millorar l’encert en els tirs, feien que el quart s’acabés amb el resultat de 36-37.
El partit seguia igualat, però la dinàmica visitant (esforç i encert), s’imposava davant un voluntariós equip local. El Qbasket Sant Cugat, va millorar encara més en defensa, fent que l’equip local, no pogués entrar per la pintura i que el tret li costés molt més. El partit continuava i les nostres van incrementar la diferència, fins el resultat final de 46-54.
Parcials: 8-8 16-11 12-18 10-17