Crònica del Sènior Femení

Qbasket Sant Cugat 49 – Barberà 70

Parcials: 15-13 10-23 8-12 16-22

Primer partit, després de les festes nadalenques. Partit que començava bé per al nostre equip, que com és habitual lluita totes les pilotes i que amb un joc ràpid va aconseguir anar per davant en el marcador. Una defensa intensa ajudava que el primer quart finalitzés amb avantatge 15 -13

El segon quart, marcat per una baixada d’intensitat per part del Qbasket, les visitants van aprofitar la situació per remontar i obrir una escletxa de 11 punts en el marcador, anant als vestidors amb el resultat de 25 – 36.

Les paraules a la mitja part de Xavi Sancho, va tenir el resultat esperat, i les nostres jugadores van sortir endollades, disposades a remontar. Així va ser l’inici del tercer quart, on la intensitat i els encerts en el tir, van ajudar a les locals a reduir distància en el marcador i tornessin a ficar-se en el partit. Però aquest esforç, es va veure reflexat amb cansament i en els dos últims minuts del quart, van acumular errors per part de l’equip local i que van fer que el quart acabés amb el resultat de 33 – 48.

L’inici de l’últim quart, va ser un moment de desconcert per part del nostre equip, el qual van saber aprofitar les visitants per eixemplar l’avantatge en el marcador, fins a la diferència final de 49 – 70.

Molt bona actitud per part de les nostres jugadores, que fins a l’últim segon, van seguir competint.

Destaquem el debut de la nostra jugadora Cadet, Bianca, que va ajudar molt durant els minuts que va estar en pista i esperem que siguin els primers de molts minuts!

Noies, a seguir treballant i entrenant fort!!