Crònica de l’Infantil Femení

CN Terrassa 42 – Qbasket Sant Cugat 69

Partit guanyat des de la intensitat.

Un inici de partit fluix, on els 5 primers minuts vam estar toves en defensa degut a la diferència física entre els dos equips, la qual cosa va provocar que ens costés entrar en el partit i dur la batuta. Però com cada setmana, les noies van acabar imposant el seu ritme, a mesura que el partit avançava i anaven agafant la confiança que no havien trobat a l’inici. Un segon quart amb una defensa molt intensa, on moltes vegades les jugadores contràries no passaven de mig camp i on tots el rebots, tant ofensius com defensius, eren nostres, lluitant com mai. Gràcies a aquesta bona actitud i esperit de lluita, vam aconseguir posar-nos per davant (12-17).

Els següents dos quarts, ja estavem molt ficades en defensa i quan es fa una bona defensa l’atac surt sol: passant i tallant, fent mà a mà i buscant bones situacions de tir, provocant que arribéssim a la mitja part amb una diferència de +18 (18-36).

La segona meitat va començar amb molts errors defensius, i desencert ofensiu, on ha costat que la pilota entres a cistella. Tot i això, al sisè quart, un altre cop, canvi de xip i canvi radical del ritme de partit, fent notar que volien guanyar-lo, la qual cosa ha compensat el mal cinquè període (33-54).

Al final, els últims dos quarts es va notar l’esforç fet durant tot el partit, pagant-ho amb la baixada del percentatge d’encert i el nivell d’intensitat de les jugadores.

Molt contents atès que totes i cada una d’elles, ha aportat i sumat, tant en defensa com atac!

Orgullosos del seu dia a dia i de que mica en mica vagin sortint millor les coses i vagin agafant confiança!