Crònica del Pre-Infatil Femení contra el Sant Joan de Mata

QBasket Sant Cugat 40 – Sant Joan de Mata 30

El diumenge per la tarda, les nostres noies es jugaven la primera plaça contra les segones de la lliga, el Sant Joan de Mata. Les nenes portaven tota la setmana treballant dur i amb intensitat pel partit que es presentava, i el diumenge es va notar amb els nervis pre-partit.

Les nostres van sortir una mica nervioses, provocant que algunes de les nostres cistelles «fàcils» no entressin a la primera i costes ficar-nos al partit. Tot i això, la lluita en defensa i l’esforç que feien a pista es notava, provocant que acabessim el quart amb un marcador ajustat.

El següents quarts de la primera part van seguir amb un estil igual. Les nostres van pujar en defensa, van córrer i van mostrar aquelles ganes que ens tenen a tots els pares i entrenadors tant orgullosos, mostrant que volíem ser primeres de lliga. Tot i aquesta gran actitud, l’equip rival ficava cistelles des del triple, i ens deixava igualades a la mitja part.

La segona part, va ser més complicada per les nostres. La defensa va baixar i les cistelles no entraven, i això va fer que les nostres reduissin el seu nivell i no sortís allò que portavem temps treballant. Després d’un temps mort, les coses van canviar: les nenes van canviar radicalment i van tornar a posar a la pista aquelles ganes i la intensitat que les caracteritza, juntament amb una jugadora més a la pista: els pares i mares. Animant en tot moment, però sobretot en aquest, va fer pujar encara més l’actitud de les nenes, lluitant el rebot, contraatacs ràpids i una defensa molt agressiva. Molts cops parant el joc i jugant el què saben, tornant a reconeixer el pre-infantil femení.

Tot això, va fer que les nostres volguessin posar encara més intensitat i tinguessin encara més ganes de jugar. Al final, victòria de les nenes!!!

Destacar que amb aquest partit, les preinfantils segueixen amb 0 derrotes a la lliga, demostrant que quan lluiten,posen ganes i actitud, poden amb tot!!