Crònica del Infantil Femení contra el C.N. Sabadell

C.N.Sabadell 58 – Qbasquet 45

Matí on les noies han tingut un començament de partit poc efectiu, finalitzant el primer quart 6-0. Les noies poc acertadas en la cistella i amb l’intensitat habitual, tot es preveia un partit complicat, i a més a més amb l’ajuda incondicional d’un arbitre una mica «casero», amb unes decisions poc favorables al l’equip visitant.
El 2on quart finalitza 13-11, recuperant bones sensacions i més acertades, tot i que les faltes personals ja ens començaven a pesar.
En el 3er quart, amb 15-13 al marcador, temps mort de l’equip local ja comencem a jugar bastant millor, certa recuperació i finalitzant el quart 18-13.
Les noies més ficades en el partit, tot i que sense tenir un joc efectiu i ens segueixen maxacant a faltes, els tirs no són del tot clars i finalitzem la mitja part amb un 27-16.
No és un partit fàcil i la part arbitral del joc no ajuda.
Comencem el 5è quart i tenim un joc més elaborat però no acaba de ser del tot bo, les faltes segueixen aumentant, i les noies veuen que poc a poc, el partit se’n va. Encara es complica més quan al termini del 5é quart el resultat comença aumentar i perdem l’aportació en el joc de la Marta C. que amb 5 faltes és expulsada.

El Xavi i la Júlia encara que intentan animar a les noies. El resultat és de 37-27, no és molt ampli i veuen que encara es pot remontar.
Comença el 6é quart, i l’equip local comença a agafar ventatge en el marcador, a les nostres noies no els hi entra res i en un quart dolent que el finalitzem  en un marcador de 48-29.
Les noies cada vegada estan més decaigudes i per acabar-ho d’arreglar ens trobem amb una altra jugadora eliminada per 5 faltes, la Júlia. Això té mala pinta.
Un 7é quart difícil, ens segueix sense entrar res i a més les faltes segueixen creixent del nostre bàndol i acaba el quart amb un desfavorable 57-34.

Les noies veuen poques opcions de remontar, però entrem nosaltres, els pares i mares, intentem que les noies recuperin el joc al que ens tenen acostumats: lluitar fins al final i treure l’orgull del Qbàsket en aquest quart que resta.

El resultat final 58-45, 13 punts de diferència que no és el reflexe del partit d’aquest mati. No ha sigut un partit fácil però les noies han lluitat fins el final, tot i no haver sigut el millor partit.
Només dir:  Noies sou lluitadores i sempre tindreu el recolzament per part de les mares i els pares, per seguir millorant i gaudint.