CADET FEMENÍ

Bon treball

QBASKET SANT CUGAT  57  –  C.B. VILADECAVALLS C.B.  36

TXANAN

El partit va començar amb les visitants lluint una tancada defensa en zona, que ja no abandonarien fins al final. No és freqüent en aquestes categories jugar amb un posicionament d’aquestes característiques durant quaranta minuts, i és legítim preguntar-se si las noies aprenen així a jugar a basket, però el cert és que durant molt temps aconseguiren complicar-nos el resultat.

A l’acabar el primer quart, el Qbasket perdia per la mínima (8-9). Estrany començament per a un equip acostumat a sortir pressionant des del començament i a cobrar importants avantatges en els compassos inicials. Les nostres jugaven bé en defensa, però una i altre vegada topaven amb la zona rival. Calia desmuntar aquest mur defensiu i no semblava empresa fàcil.

La primera reacció fou començar el bombardeig a distància, amb molt d’encert, aconseguint sumar uns quants triples, amb la qual cosa vam anar donant la volta al marcador, anant-nos-en al descans amb un 24-19. En la represa, a més de seguir llançant amb encert des de fora la zona, el Qbasket començà a fer circular la pilota en atac amb rapidesa, i aviat en la defensa de les visitants començaren a aparèixer esquerdes, i les nostres jugadores aconseguien una i altra vegada plantar-se sota la cistella contrària. El tercer quart acabà amb un 41-30 i, en el darrer període, sobre la pista tan sols quedava un equip: el nostre.

En resum, un partit que començà complicat, però que el Qbasket anà treballant molt bé, aconseguint al final un merescut resultat. Fins aquí, vuit encontres i vuit victòries. El proper diumenge, a falta d’una jornada i amb una nova victòria, l’equip es proclamarà campió de grup de la fase prèvia. Esteu convidats a la festa.