Cronica Junior 1

VICTORIA AGÒNICA DEL JUNIOR 1

Matadepera 47 Qbasket Sant Cugat 50

Victòria treballada i agònica del Júnior 1 a la pista del Matadepera. Un partit més jugat amb el cor que amb el cap. Amb més lluita que encert. Amb més coratge que joc. Un partit ple de situacions surrealistes i absurdes per be que segur reglamentàries.

Es donava la situació que cap dels 2 tècnics del júnior 1, Jordi Albert i Unai, no podien ser a Matadepera perquè els coincidia el partit del sènior, equip on juguen,  a la mateixa hora. El tècnic del Junior Inter es va fer càrrec de l’equip però l’àrbitre no li va permetre dirigir-lo des de la banqueta i hi ho va haver de fer des de la graderia, situada a la banda oposada. Aquest fet ocasionava  que , a cada temps mort, tot l’equip, més la banqueta hagués de creuar tota la pista per rebre les consignes de l’entrenador.

No obstant això, l’àrbitre va permetre que un jugador local jugués amb la samarreta girada ( se suposa per portar el mateix número que un company ) provocant constants confusions, doncs la samarreta semblava més la del Qbasket que la del Matadepera. Lògica i reglament no semblen anar sempre de la ma.

L’Inici de partit  va ser espès , amb poc encert i moltes imprecisions per part d’ambdós equips. Tot i així, el Qbasket, descentrat i sense brillar, manava en el marcador però amb escassa diferència.

La intensitat en defensa i el poc encert en atac van propiciar un pobre bagatge ofensiu, i un marcador molt baix en els dos primers períodes . 16 a 21 al descans.

Mateix guió a la represa. El. Qbasket portava la iniciativa però no aconseguia consolidar el seu joc, permetent constants remuntades dels locals, força efectius des de la ,línia de tir lliure. El joc continuava travat, esbojarrat i precipitat, amb moltes errades però compensat amb esforç i lluita.

El darrer període va pujar d’intensitat, el Junior 1 semblava més centrat i el Matadepera va fer un esforç final per intentar emportar-se el partit, tallant, totes les jugades amb falta per aturar el cronòmetre. El coratge d’uns i altres, van propiciar un final de partit intens i emocionant que va maquillar el joc poc fluït i vistós.

La millor notícia , la tant necessitada segona victòria del Junior 1 aquesta temporada. Calia guanyar com fos al Matadepera, un rival directe i ho van aconseguir, malgrat les baixes, l’absència dels entrenadors i l’arbitratge folklòric i incoherent.

L’equip ha de continuar treballant, recuperar les baixes  i ara ho pot fer , amb una mica menys de pressió i amb més optimisme, per recuperar la seva millor versió en la propera volta.