Crònica Cadet 1 masculí

EL CADET 1 CONTINUA INTRACTABLE

PARE MANYANET LES CORTS 37 QBASKET SANT CUGAT 80

Nova victòria contundent d’un cadet 1 que continua intractable en aquesta fase. L’equip ha

guanyat els set partits que ha jugat, sempre de forma molt clara. Aquest cop la víctima era el

Pare Manyanet a la seva pròpia pista.

Inici de partit molt igualat amb un sorprenent parcial de 6-0 a favor dels locals. L’equip en els

primers compassos va notar el factor pista, poc acostumat a jugar a l’exterior, va sortit fred i

tou en defensa. En atac mantenia la seva mitjana d’anotació, tot i que no hi havia gaire encert

en el llançament exterior ( el cèrcol ho escopia tot).

Fins ben entrat el segon quart, es mantenia la igualtat però en un parell de minuts elèctrics ,

amb uns quants contraatacs letals, el Qbàsket aconseguia trencar el partit i acabar amb la

resistència dels de Les Corts. L’equip semblava , haver superat l’ambient glacial de l’inici i ,ara ,

jugava més intens en defensa i amb molta més clarividència en atac. A la mitja part el cadet 1

ja manava 19 a 35.

El tercer i quart període van ser d’un domini abassegador visitant. L’equip s’agradava i jugava

còmode. Amb encert en el llançament exterior i contundents a la pintura, per signar un fabulós

37 a 80 marcador final.

La millor qualitat del cadet 1 és, se’ns dubte, el seu caràcter homogeni. Jugui qui jugui és

manté el nivell i la intensitat, i molts rivals que depenen més de quin cinc tenen en pista, no

poden aguantar el ritme d’aquest equip que , respecte l’any passat, ha aprés a jugar com un