Cronica Cadet 1

ESPECTACULAR!!

QBÀSKET SANT CUGAT 54 U.E BARBERÀ 53

Gran partit del cadet 1 , sobre tot en defensa, que rebia a casa al Barberà, un equip molt físic i amb molta alçada que , d’entrada , condicionava molt el joc interior.

L’inici del partit va estar marcat per una gran igualtat. La superioritat del rival sota la pintura obligava a fer un gran partit en defensa als nostres. En atac, costava molt. El llançament exterior no entrava i el rebot ofensiu era molt complicat. Però l’equip semblava que havia recuperat el joc col.lectiu i els automatismes que havia perdut en la jornada anterior. El Barberà manava al marcador durant tot el primer i segon quart, però malgrat anar sempre per sota,  tant al final, del primer període com al descans , el Qbàsket aconseguia imposar-se amb una renda mínima d’un punt.

Aquesta igualtat es va capgirar al tercer període. El Barberà va sortit molt més intens i en poc temps va aconseguir una renda de fins a 15 punts d’avantatge. Era el mon a l’inrevés. El visitant, més lent, trenava contraatacs ràpids i el Qbàsket, més ràpid, no aprofitava aquesta virtut del seu joc, estava descentrat i , per moments , quedava fora del partit.

Al darrer període , el Barberà va jugar confiat i com ja li va passar a la darrera jornada de l’any passat ho va acabar pagant molt car. El Qbàsket , va posar-hi més intensitat i ,mica en mica, anava retallant distància. Va a començar a entrar el llançament exterior i , finalment, van arribar els triples. La diferencia a quatre minuts pel final era de 7 punts a favor del visitant. El Cadet 1 s’ho va creure: la victòria era possible. Al Barberà, en canvi, li va a començar a pesar la responsabilitat , a tremolar-li  el canell i a cometre greus errades.

La grada local , també s’ho va creure, i va començar a cridar i animar per donar ales al cadet 1. Els nois van correspondre i li van donar la volta al marcador. Comunió absoluta entre jugadors i grada.

A manca de 12 segons el cadet guanyava 54 a 53 . La darrera possessió era pel Barberà que estava obligat a anotar si volia emportar-se el partit. El Qbàsket va tornar a fer gala d’una sacrificada i eficaç defensa i el Barberà no va jugar amb cap. El marcador no es va moure.

Partit molt intens, trepidant i emocionant, viscut amb intensitat des de la grada. Gran victòria del Cadet 1 en un grup complicat i una categoria exigent ,que segur que els donarà molta confiança per encarar els propers compromisos. El grup va demostrar una gran actitud, caràcter i molta fe en la victòria que els va portar a no va donar el partit mai per perdut, ni tan sols, quan estava molt complicat.