Sènior A masculí . El Qbasket Sant Cugat espera redimir-se a la pista del tercer, el Sant Quirze

El Qbasket Sant Cugat espera redimir-se a la pista del tercer, el Sant Quirze

Cugat.cat   http://www.cugat.cat/esports/basquet/117098

El Qbasket Sant Cugat vol oblidar la derrota de la setmana passada a casa contra el CB Prat 1i per fer-ho pretén donar la sorpresa a la pista del tercer, el Sant Quirze, aquest diumenge a les cinc de la tarda. Els d’Ernest Santana van caure de nou a la promoció de permanència i es veuen les cares aquesta jornada contra un equip que va perdre la setmana passada després de cinc triomfs seguits. El precedent dóna optimisme als de Sant Cugat: a l’anada es van desfer dels santquirzencs al pav 1.

 El Qbasket Sant Cugat va tenir un dels millors moments de la temporada en el tram inicial de temporada, quan entre la jornada 3 i la 5 va obtenir tres victòries seguides després de deixar enrere dues ensopegades en les dues primeres jornades. Un dolç moment que va arribar al cim davant el Sant Quirze, que malgrat caure al pav 1 ha demostrat que és un dels equips grans del grup 3 de Primera Catalana i és tercer a un partit del segon, el CN Sabadell.

Ara bé, els santquirzencs arriben ferits després de veure com el líder, el Basquetpia Sabadell, els trencava una ratxa de cinc victòries seguides. Tot plegat, davant un Qbasket necessitat de bones notícies després que el cap de setmana passat no pogués corroborar el bon moment de forma i caigués de forma sorprenent davant un equip de la part baixa de la classificació.

5