Tot Sant Cugat. Sènior A masculí. Jordi Juste, nou entrenador del QBasket Sant Cugat

Tot Sant Cugat. Sènior A masculí.

Jordi Juste, nou entrenador del QBasket Sant Cugat

http://www.totsantcugat.cat/actualitat/actualitat-esports/basquet/jordi-juste-nou-entrenador-del-qbasket-sant-cugat-61502102.html?platform=hootsuite

La banqueta del QBasket Sant Cugat ja té nou inquilí. Després de la marxa d’Ernest Santana, que de mutu acord amb la junta directiva va decidir no continuar al capdavant del primer equip, la direcció esportiva de l’entitat ja li ha trobat substitut. Es tracta de Jordi Juste, entrenador amb 21 anys d’experiència a equips de Primera Catalana, Copa Catalunya i Lliga EBA.

Jordi Juste arriba a l’equip de la mà de Dídac Vidal, el director esportiu del club: «Ell ha estat qui ha insistit en el meu fitxatge. Hem parlat molt i he cregut en el que em deia». L’entrenador també ha parlat del seu equip: «És un equip molt jove, hi veig motivació i ganes de créixer».

La direcció esportiva del club i l’entrenador ja es troben immersos en la configuració de la plantilla per a la pròxima temporada. D’entrada, l’entrenadorcompta amb 9 jugadors, i n’espera tenir un total de 12. «La intenció és poderincorporar tres jugadors de perfil jove, com a mínim dos d’ells interiors«. L’altre, segons l’entrenador, encara està per decidir si serà un escorta o un aler.

Objectiu: «Mantenir-se i competir»

Per a l’entrenador l’objectiu inicial que es fixa tant ell com el club és lapermanència: «Per experiència, i perquè conec la categoria, l’objectiu ha de ser mantenir-se, i si pot ser mirant cap amunt». Amb tot, reconeix que el més important és la formació: «Volem competir i volem formar jugadors. L’objectiu ha de ser mantenir-se i competir».

 Jordi Juste ha entrenat en la seva darrera temporada a la Primera Divisió irlandesa femenina, concretament al capdavant del Liffey Celtics.