Sènior Amasculí. El Qbasket Sant Cugat busca el camí de la permanència en la visita a la pista del Sant Boi

Sènior A masculí

Cugat.cat

El Qbasket Sant Cugat busca el camí de la permanència en la visita a la pista del Sant Boi      http://www.cugat.cat/esports/basquet/117796 


El Qbasket Sant Cugat busca retallar distàncies amb la permanència directa aquest diumenge a les sis de la tarda a la pista del Sant Boi. Els santcugatencs són el primer equip que promociona per no baixar i tenen la salvació a dos partits, un marge que esperen reduir a través de regularitat en el joc i en els resultats.

 

El Qbasket Sant Cugat encara la recta final de la temporada amb els deures encara per fer. Els d’Ernest Santana volen certificar la permanència, que és a dues victòries, quan falten vuit partits per disputar. La visita a la pista del Sant Boi, conjunt de mitja taula, és una bona oportunitat per als de Sant Cugat per començar a fer mèrits per mantenir la categoria.

El rival d’aquesta jornada és un equip de la part mitja de la classificació amb tres victòries més que els blau cel. El conjunt santboià ja sap el que és guanyar l’equip santcugatenc després d’endosar-li un 47 a 57 a la primera meitat de curs.

Qbasket_escola pia2