Sènior A masculí. Un Qbasket Sant Cugat a l’alça cerca la permanència davant del Prat

Un Qbasket Sant Cugat a l’alça cerca la permanència davant del Prat

Cugat.cat http://www.cugat.cat/esports/basquet/116849

Un Qbasket Sant Cugat a l’alça, que encadena dues victòries consecutives, rep la visita d’un Prat que posarà a prova la plaça de permanència aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda. El partit de la 19a jornada del grup 3 de Primera Catalana enfrontarà dos equips que lluiten pel mateix objectiu: consolidar-se en lliga i evitar els play-offs per a la permanència.

Les quatre victòries en els últims cins partits del Qbasket obren la porta a l’optimisme santcugatenc, que viu immers en un cúmul de sensacions positives, tant a nivell tàctic, com tècnic i físic. Els d’Ernest Santana encadenen dues victòries consecutives i apel·len a l’estat de gràcia actual per consolidar-se a la classificació i evitar els play-offs per a la permanència.

El rival d’aquesta jornada és un conjunt de la part baixa de la classificació, el Prat, que ja sap el que és perdre davant els santcugatencs. El tècnic del Qbasket, Ernest Santana, apunta les claus per fer un bon partit i endur-se un resultat favorable.

Ernest Santana

Hem d’intentar portar el ritme del partit. Si fem una bona lectura del partit, com en els darrers enfrontaments, tindrem moltes opcions de guanyar.

El Qbasket veurà el debut del seu nou fitxatge: el base nord-americà Mickie Rosario.

foto1ripollet