Júnior 1. Valoració de la primera volta

Els equips de les categories Júnior i Sènior, ja han acabat les primeres respectives voltes. Aquest cap de setmana els hi toca jornada de descans, una jornada on els entrenadors i entrenadores fan un anàlisi i valoració de com ha anat la primera volta, quins objectius han assolit quins no, si van pel camí que es pensaven o si s’han desviat una mica.

Em tingut la oportunitat de parlar sobre això amb un dels entrenadors que porta més temps al club, el Pol Torné.

Us deixem amb la seva valoració de la temporada del Júnior 1.


 

Amb el Junior1 finalitzem la primera volta, i QUINA PRIMERA VOLTA!

Com a entrenador i per començar, he d’agrair als meus jugadors que després de la temporada passada, on no vam poder assolir els objectius plantejats quan hi vaig agafar l’equip, que tornin a confiar en el treball que volia implementar, és sempre positiu a valorar-ho.

Els primers partits a mitjans de Setembre, no van ser fàcils, vam haver d’improvisar certes coses i al principi va costar, sobretot, trobar el ritme al qual volíem jugar. Amb el pas de les setmanes comencem a veure els resultats que dóna el treball del dia a dia, on tothom agafa la confiança necessària per sentir-se important dins l’equip.

Fins la jornada 9 no va arriba la primera derrota, i a la jornada 10 tornem a perdre després de fer un partit horrible a casa del Bosco Horta. Contra el Cerdanyola que és un equip molt potent hi arribem a jugar una pròrroga, però se l’emporten ells. Lluny de caure en una dinàmica negativa de treball, l’equip i, sobretot els jugadors, decideixen seguir treballant.

Partits claus que donen un plus de motivació al equip són la victòria a casa del Matadepera, de Lestonnac i, per sobre de les demes, el partides a casa contra el Claret, partit on l’encert està pels núvols i aconseguim guanyar contra un rival directe per una diferència important.

Més enllà de guanyar o perdre, els jugadors estan creient en el treball del David i meu, i treballen cada acció amb una alta intensitat que s’acaba reflectint el cap de setmana.

Ara només queda continuar treballant igual o més, i segur que ens emportarem moltes més alegries de les que ja han vingut!!!


 

Som-hi Nois a per la Segona Volta!