I tu, t’ho estàs perdent?

Des de la Generalitat de Catalunya s’ha començat a difondre una campanya a favor de l’esport femení. Aquesta campanya pretén promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

El lema de la campanya és “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”. La iniciativa consta de diverses peces audiovisual (un espot, cinc càpsules de vídeo i una falca de ràdio) protagonitzades per cinc esportistes d’elit: la medallista olímpica de natació Mireia Belmonte,  la multicampiona del món de motociclisme Laia Sanz, la subcampiona de la Champions League femenina de futbol,Alexia Putellas, la tricampiona d’Europa i subcampiona olímpica de bàsquet Laia Palau, i la record del món de pentatló i heptatló sub-18 Maria Vicente.

Des de QBasket volem ajudar a donar el màxim de visibilitat a l’esport en general, però en aquest cas al femení, el qual té una visibilitat molt més reduida.

Treballem per eliminar les diferències entre dones i home.