Gràcies QFamília

Aquest Cap de Setmana van ser dos dies molt intensos pel nostre Sènior Femení i el Sènior Masculí, atès que arribaven a l’últim partit de la fase regular amb opcions de pujar de categoria. Ara bé, les noies jugaven contra les líder a casa seva, i havien de guanyar per, mínim, 12 punts de diferència; per altre banda, el Sènior Masculí jugava contra un dels dos últims equips que els havia guanyat aquesta temporada.

Ambdós equips van fer els deures. Les noies amb un partit espectacular i victòria per 35 – 61 on totes van sumar i van creure en elles mateixes. Això sí, no van estar soles, un bon grup de jugadores, jugadors, mares i pares, van anar a animar-les i a ajudar-les a guanyar aquest partit.

El partit dels Sènior Masculí, va estar més disputat i no van obrir escletxa en el marcador fins al 3º quart i van acabar 77 – 63. Vam viure una d’aquelles tardes al PAV que es recordaran, amb les gradaries plenes i la QFamília animant.

Tot i les celebracions, l’ascens no és matemàtic per cap dels dos equips. En el moment que des del club tinguem notícies, us les farem saber.

Per últim, des del club volem agraïs a totes i tots aquells que aquest cap de setmana heu vingut a animar a algun dels nostres equip, en especial als hooligans i les hooligans que no us heu perdut ni un partit al PAV.

Moltíssimes gràcies, vosaltres feu aquest club tant gran!

We ❤️ QFamília