Fent pinya pel bàsquet

Fent pinya pel bàsquet

Cugat.cat  http://www.cugat.cat/diari/opinio_esports/112731/fent-pinya-pel-basquet

Enguany, el QBasquet Sant Cugat ha començat una nova temporada amb molta empenta, il·lusió i nous reptes: 168 jugadors i jugadores, 15 equips, 25 entrenadors i entrenadores i tècnics, les corresponents famílies, imprescindibles per al desenvolupament, i la junta directiva, sens dubte. Tots i totes fent pinya.

Fent pinya pel bàsquet sense deixar cap racó d’aquest: FORMAR persones a través de l’esport i en el propi esport, garantir la tasca SOCIAL d’una entitat esportiva dins de la ciutat que cohesioni els seus i les seves components, GAUDIR de compartir experiències a través del bàsquet tant dins com fora de la pista i per últim, amb el mateix valor que la resta, aprendre a COMPETIR ja que l’esport també és competició.

La temporada 2015-2016 que acabem d’encetar presenta novetats en diferents eixos. En l’eix de recursos i logística disposem de millors condicions pel que fa a les instal·lacions d’entrenament respecte les temporades anteriors. Per altra banda, a l’apartat tècnic, hi hagut canvis en la direcció tècnica, però el més important, és l’equip d’entrenadors i entrenadores: jove, preparat i, sobretot, molt motivat i treballador. Amb una implicació total i amb la il·lusió de créixer i fer créixer als jugadors i jugadores i, per tant, al club en el seu conjunt. Per acabar, els jugadors i les jugadores: compromesos, treballadors i amb ganes de fer una gran temporada.

Amb aquests ingredients només cal mantenir el foc viu al llarg d’aquests deu mesos que ens esperen! Totes les temporades tenen moments amargs i moments dolços; afegint ingredients per transformar els amargs i gaudint dels dolços farem, a foc lent, una temporada extraordinària. Al final d’aquesta només ens caldrà gaudir dels resultats humans i esportius que, de ben segur, som capaços de treure!

Molt bona temporada a tothom i molt bon bàsquet!

DIDAC VIDAL és director tècnico per l’Àrea de Formació (preinfantils fins júniors)