El Qbasket Sant Cugat presenta la nova temporada a Luz de Gas

Tot Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat presenta la nova temporada a Luz de Gas

http://www.totsantcugat.cat/actualitat/actualitat-esports/basquet/el-qbasket-sant-cugat-presenta-la-nova-temporada-a-luz-de-gas-55622102.html

El president ha assegurat que “després de molts anys, hem aconseguit que la distribució de les instal·lacions per entrenar per part de l’Ajuntament sigui equitativa entre la UE Sant Cugat i el Qbasket»

Més d’un centenar de persones han assistit aquest dijous, 24 de setembre, a la discoteca Luz de Gas de Barcelona, en la presentació de la nova temporada esportiva del Qbasket Sant Cugat. L’entitat que presideix Quique Sánchez Aranda ha presentat els equips sènior A masculí i femení, que militen a 1a i 2a Catalana respectivament i que enguany estrenaran nova equipació.

Un pas endavant amb les pistes d’entrenament

Quique Sánchez Aranda, president del Qbasket, ha assenyalat en els parlaments que “després de molts anys, hem aconseguit que la distribució de les instal·lacions esportives municipals per entrenar per part de l’Ajuntamentsigui equitativa entre la UE Sant Cugat i el Qbasket. És un èxit que com a club hem de celebrar”.

El club ha ofert un recordatori als patrocinadors i col·laboradors, i també ha presentat el cadet femení, el primer equip femení que va tenir el Qbasket i que van començar a jugar en la categoria preinfantil femení.

 

15 equips i 175 jugadors

 

Per aquesta campanya 2015-2016, el Qbasket Sant Cugat tindrà 15 equips2 més que la temporada anterior. En l’àrea masculina hi haurà 2 sèniors, 1 sub-21, 2 júniors, 3 cadets, 2 infantils i 2 preinfantils, i en la femenina, 1 sènior, 1 cadet i 1 preinfantil. David Vidal és el nou coordinador esportiu de les categories preinfantil, infantil, cadet i júnior, mentre que Ernest Santana ho serà dels equips sub-21 i sèniors. El club té 175 jugadors.

Identitat i estil de joc propi

 

Ernest Santana ha explicat que, des de la coordinació esportiva, “treballarem de forma piramidal i crearem una identitat i estil de joc propi”David Vidal, per la seva banda, ha assegurat als assistents que “treballarem amb el màxim rigor i amb molta il·lusió”.

 Aquest acte, que s’ha celebrat dos dels tres últims anys, ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Cugat, Susanna Pellicer.

 La tradicional presentació de tots els conjunts del Qbasket Sant Cugat està previst que se celebri a mitjan octubre, en una data encara per concretar.