El Qbasket Sant Cugat presenta els seus 15 equips

Tot Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat presenta els seus 15 equips

http://www.totsantcugat.cat/actualitat/actualitat-esports/basquet/el-qbasket-sant-cugat-presenta-els-seus-15-equips-56244102.html

En la seva tercera temporada (és la continuïtat del CB Mira-sol, que va néixer l’any 1996), el Qbasket Sant Cugat ha presentat aquest dissabte, 24 d’octubre, al migdia, al Pavelló 3, els 15 equips de l’entitat per aquesta campanya 2015-2016. Enguany, el club ha crescut i té 2 equips més que la campanya anterior, un cadet masculí i un preinfantil femení.

En l’àrea masculina hi ha 2 sèniors, 1 sub-21, 2 júniors, 3 cadets, 2 infantils i 2 preinfantils, i en la femenina, 1 sènior, 1 cadet i 1 preinfantil. David Vidal és el nou coordinador esportiu de les categories preinfantil, infantil, cadet i júnior, mentre que Ernest Santana ho és dels equips sub-21 i sèniors. El club té 175 jugadors i jugadores i 28 entrenadors.Aranda: «No parem de créixer en quantitat i qualitat»Quique Aranda, president del Qbasket Sant Cugat, ha qualificat els tres primers anys de l’entitat de “molt positius. No parem de créixer en quantitat i qualitat, i ens ho estem passant molt bé”. Per la seva banda, Eloi Rovira, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, ha explicat que l’entitat esportiva local “ha consolidat un projecte esportiu, social i formatiu que portauna inèrcia molt bona”.

Aquesta temporada, el Qbasket organitzarà un campus de Nadal, Setmana Santa i estiu i xerrades de formació, com ja va fer la campanya anterior.