Cugat.cat. El Qbasket Sant Cugat vol allargar una jornada més l’esperança de la salvació directa

Cugat.cat

El Qbasket Sant Cugat vol allargar una jornada més l’esperança de la salvació directa

El Qbasket Sant Cugat es desplaça a la complicada pista de l’Almeda aquest diumenge a un quart de set de la tarda amb l’objectiu d’allargar una setmana més les possibilitats matemàtiques de mantenir la categoria de manera directa al grup 3 de Primera Catalana. Quan falten quatre jornades per disputar-se, els santcugatencs són a tres partits de les places de la salvació. L’Almeda, de la seva banda, és setè amb 15 victòries.

 El Qbasket Sant Cugat es juga una de les poques opcions que li queden per no disputar el play-off per salvar la Primera Catalana en el seu debut a la categoria. Si els de Santana cauen a la pista de l’Almeda i el Ripollet venç en el seu compromís davant el Bàsquet Sant Boi, el Qbasket ja s’haurà de començar a fixar en els equips que promocionen dels altres grups, perquè haurà signat la seva participació a les eliminatòries per no baixar.

L’única via d’evitar aquesta situació i allargar unes opcions ja complicades de salvació directa és superar un Almeda que va demostrar el seu potencial a l’anada, quan es va endur la victòria del pav 1 de la Rambla del Celler.

Qbasket_escola pia2