Sènior Femení 79 – 39 C.B. Montgat

Parcials 16-17, 31-5, 15-10, 17-7

Excel·lent partit, el jugat pel nostre equip.

Rapidesa, bon moviment de pilota i situació a la pista, afegint una gran quantitat de pilotes robades a les contràries, va fer que el Qbasket Sant Cugat, donés un recital de bon bàsquet.

L’equip visitant, tan sols va poder resistir el primer quart. La resta del partit, va ser una constant de, lluita i encert per part del nostre equip. La lluita en els rebots, tant en la part defensiva com ofensiva, va ser clarament del Qbasket Sant Cugat.

Les nostres jugadores, expertes en pressionar les jugadores contràries, feien que les pèrdues de pilota, i els robatoris de pilota fossin constants. D’altra banda, l’encert en el tir, ens feien anar agafant avantatge en el marcador.

A la segona part, la diferència, es va anar fent cada vegada més gran i les nostres jugadores, seguien molt encertades en totes les facetes del joc.

Com a resum, indicar que quan faltaven 5 segons per finalitzar el partit, i amb un avantatge de 38 punts, les nostres seguien pressionant i robant pilotes. Al final, resultat de 79 -39.