Crònica Sènior Femení

Qbasket Sant Cugat 49 – Matadepera 64
Partit molt irregular el jugat per les nostres jugadores. Un inici dubitatiu, amb moments de qualitat barrejat amb moments de desconcert, moments d’explosivitat barrejats amb moments de lentitud. Però confiavem imposar el nostre ritme de partit, com acostumem a fer als inicis. Tot i aquests handicaps, el resutat al final del primer quart va ser de 10-16.
En el segon quart, va continuar la mateixa tendència, però amb una notòria milloria en defensa. Això va fer que les noies de Sant Cugat, estiguessin més encertades en l’atac i que la diferència en el marcador s’anès reduint.
El tercer quart, va ser molt disputat, on tots dos equips van forçar la màquina per aconseguir tenir un resultat positiu. Les jugadores del Qbasket Sant Cugat, van pujar la intensitat i van aconseguir posar-se per davant en el marcador en alguns moments d’aquest quart. Una sèrie de badades defensives, així com la falta de rebot, fan un parcial de 9-15.
Inici de l’últim quart i tot per decidir. Les nostres jugadores, seguien amb la intensitat, però sense l’encert ofensiu que havien tingut en alguns moments. A la part final d’aquest quart, 3 triples seguits, van fer que la victòria se l’emportessin les visitants.
Noies, a seguir treballant i que tingueu una bones festes !!