Crònica Sènior A masculí

El QBasket Sant Cugat comença el 2016 amb victòria clara contra el cuer

El conjunt santcugatenc guanya el cuer, l’AEJ Riera de Cornellà, oferint una molt bona imatge (67-58)

Biel Capellas ha estat un dels jugadors més destacats del QBasket Sant Cugat.

QBasket Sant Cugat 67 – AEJ Riera Cornellà A 58

QBasket Sant Cugat: J. A. Pigem, E. Bas, B. Capellas, U. Garcia i C. Fuentes –cinc inicial–A. Arenas, D. Serra, R. Reche, C. Martín i J. Oji.

AEJ Riera Cornellà: R. Alcolea, I. Torralbo, J. Fernández, A. Cintero, I. Asbeck –cinc inicial– C. Sainz-Rozas, M. González, M. Villa, J. Carrasco, G. Boho, C. Villa.

Parcials: 17-10, 14-11 (31-21), 17-17 (48-38), 19-20 (67-58)

Àrbitres: Adrià Solís Sinyol i Xavier Gusta Masip

14ª jornada del grup 3 de Primera Catalana. Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, 25 espectadors

Una bona arrencada facilita la victòria

Després de tres derrotes consecutives com a local, el QBasket ha tornat a guanyar al pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, aquest diumenge 10 de gener, en el primer partit del 2016. Els d’Ernest Santana han vençut al cuer de la categoria, l’AEJ Riera de Cornellà, per 67-58.

Els locals han dominat el partit des dels primers minuts. Amb una molt bona defensa i bones transicions ofensives han aconseguit en poc més de quatre minuts un avantatge de 10 punts (13-3). Amb aquest avantatge s’ha jugat pràcticament tota la primera meitat i s’ha arribat al descans amb un còmode 31-21.

Mateix guió a la segona part. El Riera de Cornellà ha mirat de retallar les diferències però la resposta del QBasket ha estat immediata. A quatre minuts pel final una esmaixada de Biel Capellas establia el 46-33, però els del Llobregat han reaccionat i han deixat el marcador al final del tercer quart en un 48-38.

En l’últim quart el QBasket ha marxat en el marcador i ha arribat a guanyar de 19 punts (57-38). En els últims minuts però el Riera de Cornellà ha fet unparcial de 0-11 i durant uns minuts ha somniat amb la remuntada (57-49), però un nou triple del QBasket ha sentenciat el partit quan faltaven dos minuts i mig pel final.

Ernest Santana: «Hi ha hagut molt bons moments de bàsquet»

Ernest Santana. FOTO: Lali Puig

Segons Ernest Santana, entrenador del QBasket Sant Cugat, «era important guanyar però també és important destacar com hem guanyat. Penso que hi ha hagut molt bons moments de bàsquet». El tècnic també ha destacat el fet que ha pogut comptar amb tota la plantilla al complet: «Portàvem una dinàmica molt negativa de lesions. Avui han pogut jugar els deu».

El QBasket Sant Cugat finalitza la jornada en 12a posició amb 5 victòries i 9 derrotes, i ocupa a hores d’ara posició de promoció de permanència, encara que està a només una victòria de sortir-ne. «Comencem l’any amb una victòria i ara tenim per davant dos partits que hem de guanyar sí o sí».