Cronica Junior Interterritorial.

Junior Interterritorial

Qbasket Sant Cugat 47   Uesc 41

5 inicial Qbasket Sant Cugat:

Alex, Marc, Xavier, Oriol, David

Àrbitre Principal XENIA ESTEVE CASTAÑER       Àrbitre Auxiliar LLORENÇ CASAS SANCHEZ

 Excel·lent derbi el disputat pels dos equips de la ciutat.

Tots dos equips van sortir disposats a mostrar el millor de si, amb transicions ràpides en tots dos costats de la pista.

El partit va transcórrer per les vies normals d’un derbi local amb un pav1 ple a vessar i amb les dues aficions animant als seus respectius equips.

Per part del Qbasket Sant Cugat, la primera victòria del partit va ser el poder veure a tots els components de la plantilla vestits de curt, per primera vegada en la temporada. Lesions de llarga durada, han evitat que l’equip pogués estar al complet la major part de la temporada. David Galán després de 7 mesos i Guillem després de 3 mesos, tornaven a l’equip del Qbasket Sant Cugat.

Ja des del principi del partit el Qbasket Sant Cugat es va posar per davant del marcador, cosa que no canviaria durant el partit. L’equip local va saber imposar una defensa agressiva i on els visitants no van poder superar-la. Els jugadors interiors del Qbasket Sant Cugat (Eric, Alex, Guillem, Oriol).

Els directors d’orquestra (Eduard G., Xavier), controlaven el joc i el ritme del partit. Aprofitaven el seu encert de triples, per a moments complicats del joc, tornar a marcar diferències al marcador (12 punts va ser la màxima diferència, sempre favorable als locals).

Eric, molt participatiu en tot el partit, agafava rebots a la zona ofensiva, que acaben en tir a cistella, en la majoria d’ocasions    amb encert i altres amb possibles faltes per part dels visitants que no van ser vistes per l’equip arbitral.  Gran partit.

Com sempre, l’infatigable Alex, que va saber imposar la seva força en l’entrada cap a cistella i en rebot desfensivo. Llàstima que les primeres faltes van arribar molt ràpid i es va haver de dosificar durant el partit. Habitual en Alex. Lluita i ajuda contínua.

Oriol, amb molt d’encert en el tir de 2 i sabent buscar a la part ofensiva la millor situació de tir. El «jefecito» a la pista, donant instruccions als seus companys.

 Guillem, després de 3 mesos sense jugar, va aportar durant els minuts que va estar en pista, la confiança en el rebot sota dels cèrcols. Estupenda aportació de Guillem.

Eduard G., va saber com moure la pilota cap a un costat i altre de la pista, buscant les millors situacions tant de passi com de tir. Bon partit d’Eduard G. que segueix millorant cada dia després dels problemes físics de la temporada.

Xavier, va saber com colar-se a la zona visitant i amb ràpids canvis de ritme aconseguia els dos punts. Els seus defensors no van saber com aturar-lo. La primera part va acabar amb avantatge dels locals i amb un triple per part de Xavier en l’últim segon i des pràcticament el centre del camp.

Durant el partit, els exteriors (Eduard C., Marc, David, Max), van saber en tot moment com llançar ràpides transciciones, algunes d’elles d’espectacular execució, com la realitzada entre Eduard, Marc i cistella final d’Eric.

Eduard C. amb ràpids canvis de ritme, trencava la defensa visitant. Va trobar la solució per penetrar a la zona visitant i buscar el tir des de sota cistella. En defensa va estar dur, sense que en nigún moment seu atacant pogués treure ferri marcatge. Llàstima de les personals, però molt bon partit d’Eduard C.

Marc, com és habitual, corrent i donant força a l’equip en totes les situacions de joc. A més en aquesta ocasió, va saber contenir els seus diàlegs amb l’equip arbitral, amb el que li va fer un jugador excepcional.

David, com ja és conegut, sap com en determinats moments el joc ha de ser més pausat i posar una marxa més en la lectura del partit, per posar una marxa menys al ritme del partit. Excel·lent partit el de David. Aportació des de la línia de 2 punts. Ahir ens va deixar sense els seus habituals triples.

Max, lluitador i lluitant per totes les pilotes, tant a nivell defensiu com ofensiu. Bon joc el de Max en el moment de penetrar cap a l’interior, on els visitants només ho podien envers faltes, en algunes ocasions xiulades i en altres no.

L’aportació del Cadet David, en punts i ritme de joc va ser molt important per a imposar el tipus de joc que el Qbasket Sant Cugat necessitava. Bon partit de David i excel·lent reforç.

Com a resum, joc ràpid amb pressió cap al contrari i treball d’equip. Model Qbasket Sant Cugat.

Junior1