Cronica Junior 1

VICTÒRIA AGÒNICA
QBASKET SANT CUGAT 55 ESCOLA PIA SABADELL 49

Partit emocionant i intens el que han disputat aquest diumenge el junior 1 del Qbasket i l’Escola Pia de Sabadell. A priori, el ribal era assequible, cuer de la categoria , ja s’havia mostrat molt feble al partit d’anada, quan el junior 1 es va imposar a domicili per més de 30 punts de diferència. L’encontre representava, doncs, una bona oportunitat pels de Sant Cugat per refermar-se en la línia ascendent mostrada el passat diumenge en la victòria davant del Viladecavalls.

L’inici de partit del Qbasket va ser molt intens i , de seguida, manava al marcador amb aventatges de fins a 7 punts. Durant els dos primeres periodes, la superioritat local era evident però algunes imprecisions i el mal arbitrtage, mantenia als de Sabadell enganxats al partit en tot moment. L’equip feia una bona defensa però és mostrava més irregular en atac, tot i oferir algunes jugades de mèrit. Malgrat tot, el partit semblava controlat, arribant a un màxim avantatge de 18 punts.

A la represa L’Escola Pia va sortir a la pista amb molta més intensitat que no ho havia fet abans, amb una forta pressió sobre els bases , provocant alguns problemes per passar camp. El Qbasket es mantenia ferm en defensa però perdia fluïdesa en atac i baixava el ritme d’anotació. Tort i així l’equip manava al marcador.

Al darrer període, el ritme de pressió dels de Sabadell era asfixiant i el Qbasket patia molt per pujar la pilota, el desconcertant arbitratge no hi ajudava, i el partit es complicava per moments. Els de l’Escola Pia , que sempre havien anat per sota en el marcador, esperonats per la reacció, es plantàven als darrers compassos de partit amb serioses opcions de capgirar-lo i emportar-se la victòria. El Junior 1 va jugar amb força però amb cap l’últim minut, capturant rebots claus, anotant amb seguretat des de la línia de tir lliure i robant una pilota clau per acabar anotant una cistella guanyadora en un final d’infart.

El Junior 1 ha signat una altra victòria contra un dels equips de la «seva lliga», victòria complicada però en tot moment la imatge de l’equip ha estat solida, encarant el joc amb determinació, conscients que aquest partit s’havia de guanyar com fos. Dues victòries consecutives que suposen una important injecció de moral per encarar els propers compromisos molt més exigents i complicats.