Crònica del Sènior Masculí 1

Qbasket Sant Cugat 105 – 102 CB Morell

Excel·lent partit, el jugat pels dos equips. Partit disputat i que ha necessitat de dues pròrrogues perquè tingués un guanyador.

El partit ha començat, amb cert avantatge de l’equip visitant, que amb encert en el tir de 3 punts, creava una diferència en el marcador. Els nostres jugadors ha base de lluita, aconseguien punts molt treballats.

El primer temps, va transcórrer, en la dinàmica d’encert per part dels visitants en el tir de 3 i millor joc per part del Qbasket Sant Cugat. Partit igualat, arribant al descans amb el resultat de 42 – 42

S’iniciava la segona part, on el Qbasket Sant Cugat, va començar amb una marxa més i en pocs minuts aconseguia posar-se amb avantatge en el marcador de fins a 9 punts. Res estava decidit, però semblava que els nostres jugadors agafaven un avantatge que els permetés jugar amb tranquil·litat. De nou i amb tirs llunyans, els visitants aconsegueixen igualar el marcador i en certes fases, es van posar per davant.

L’úitm quart va finalitzar amb el resultat de 82 – 82. Ens anem a la prorroga.

Mateixa situació, fortes defenses i el Qbasket Sant Cugat, que lluita de forma molt intensa.

La primera prorroga i després d’uns intensos minuts, finalitza amb el resultat de 92 – 9

Comencem la 2a prorroga amb la mateixa intensitat i força. Tot segueix de la mateixa manera, on l’equip visitant té encert en la línia de 3 i els nostres posen la intensitat. S’acaba el partit, amb el resultat de 105-102.

Bon partit nois i ha seguir treballant!! Som-hi!!