Crònica del Sènior 2

Qbasket Sant Cugat 77 – CB Pallejà 53

Parcials: 22-5 30-13 13-16 12-19

Els jugadors del Qbasket Sant Cugat van sortir, des del principi, amb un joc ràpid i pressionant, amb una bona selecció de tir i poques imprecisions. El CB Pallejà, no podia parar el bon joc dels locals i el primer quart va acabar amb el resultat de 22-5.

Es va viure la mateixa situació durant el segon quart. Joc ràpid i intens, que va fer que el joc fos molt vistós. El control del rebot tant ofensiu com defensiu va ser sempre per al Qbasket Sant Cugat, d’aquesta manera es feia amb el control del ritme del partit i seguia engrandint la diferència.

El resultat a la mitja part era de 52-18.

A l’inici del tercer quart, els locals van baixar la intensitat i el joc va ser més lent. Aquesta situació va provocar que el percentatge d’encert en el tir baixes, la qual cosa va fer que el ritme anotador disminuis. El resultat al final del quart va ser de 65-34.

Pràcticament, mateixa situació en l’últim quart respecte al tercer. Els locals, es van dedicar a mantenir les diferències, arribant al final del partit amb el resultat de 77 – 53, favorable al Qbasket Sant Cugat.

A ressaltar, el bon joc dels Juniors David i Pol durant tot el partit.

La setmana vinent van al camp del Castelldefels, els líders de la categoria sense cap derrota.

A seguir treballant. Queda molta temporada!