Crònica del Júnior 1

Dia de cròniques. Torn del nostre equip més en forma del club el Junior 1.

INVICTES

QBASKET SANT QUGAT 69 SAGRAT COR 65

Quarta victòria del Junior 1 ( amb un partit ajornat ) que continua invicte en la competició, després de guanyar, al fins ahir líder de la categoria, el Sagrat Cor de Barcelona per 69 a 65 .

Partit molt igualat i disputat entre dos equips físicament molt semblants. Els visitants es mostraven lleugerament superiors en el joc interior, tot i la bona actitud defensiva dels nostres. En atac, el junior 1 feia mostra d’una gran efectivitat en el llançament des del perímetre que feia anivellar i, fins i tot, decantar la balança en favor dels locals.

La igualtat es va començar a trencar al final del segon període i a la represa el Junior 1 va aconseguir la seva màxima avantatge d’11 punts. El partit semblava controlat, tot i que els de Barcelona , amb lluita i constància es mantenien sempre vius i dins del partit.

Al darrer quart va arribar l’empenta final visitant que tirant de coratge va aconseguir igualar el marcador. El partit entrava en la fase decisiva amb una igualtat màxima, prometia un darrer període emocionant , calia reaccionar . Calia tornar a començar.

Com en partits anteriors l’equip es va mostrar més centrat i efectiu que els rivals en els darrers compassos del partit, jugant amb el cap fred però mantenint una gran intensitat malgrat l’enorme pressió dels visitants.

Al final el Junior 1 va signar una nova victòria que el permet mantenir-se , amb un partit menys, a les primeres posicions de la classificació i amb la moral ben alta.