Crònica del Infantil Femení

CAN PARELLADA 40 – QBASKET SANT CUGAT 65

L’infantil femení del Qbasket es manté líder en el seu grup.

Diumenge 8:05 del matí.  Ja hi som tots a la benzinera (inclosa la Marta C. que és baixa pel partit d’avui, i algunes jugadores del pre-infantil que ens venen a reforçar!). Les noies planifiquen les seves estratègies pel partit contra les del Can Parellada i els pares i mares comentem la sort que tenim de començar amb activitat un diumenge:  SOM-HI !!!

Arribem puntuals al pavelló, com sempre, una hora abans del partit, seguint indicacions del David que ja ens espera a la porta. Les noies cap a dintre a escalfar i nosaltres al bar de davant a agafar forces…avui hem tingut sort i tenim un bar amb molt ambient i amb animadora inclosa…riem molt i ens traiem la tensió abans del partit.

9:15 comença el partit molt puntual. Surten primer les del Can Parellada, ja no les veiem tant altes com les recordàvem i això ens dona esperances. Després del crit de “Qbasket” surten les nostres guerreres i comença el partit.

Als 30 segons d’inici de partit, el Qbasket s’avança i fa la primera cistella, aquesta és molt important perquè psicològicament ens fa pujar els ànims a tothom i pensem que tenim possibilitats de guanyar! Les jugadores del Can Parellada no defensen malament però no estan tan intenses com les nostres, tenen alguna jugadora que té molt bon tir i/o molta sort i fan algun triple.

Realment a les rivals els hi costa entrar a cistella perquè les nostres han millorat molt en defensa i, seguint les instruccions del David, no donen treva i els hi posen complicat. Arribem a la mitja part 19-37. Sembla que tenim moltes possibilitats de guanyar, però encara falta molt partit.

Comença la segona part i en aquest quart les del Can Parellada estan poc encertades i les nostres molt… Resultat: l’entrenador oponent es posa nerviós i comença a fer molts canvis i a demanar temps mort per donar instruccions. No funciona i arribem al 7è quart 29-47.

A la recta final del partit, les nostres guerreres no estan tan guerreres, ni els nostres coaches estan tan concentrats en el partit: se’ls veu rient i assaborint ja la victòria… Resultat final del partit: 40-65.

FELICITATS NOIES I FELICITATS ENTRENADORS !!!