Crònica de l’Infantil femení: Diumenge 25 de febrer a les 17:30 partit contra les noies del Joviat de Manresa

Qbasquet 74 – Joviat 37

A priori hauria d’estar un partit bastant fàcil, ja que les del Joviat només han guanyat un partit, però no ens hem de confiar. Qui més lluita i més corre, al final, és qui guanya.

A més recuperem al nostre entrenador, el David, i això sempre és un plus d’energia per a l’equip.

L’àrbitre dona els últims consells a la taula per a què estiguin tranquils i no s’amoïnin pels dubtes que poguessin sortir. Bona gent. Res a veure amb el de la setmana passada. Deixem el tema…que comença el partit!!

Primer temps: es confirma que l’equip contrari és fluixet. Acabem 12-0. Hem començat amb les idees ben clares.

Segon temps: posem una nova cistella i segons després les de Manresa anoten per fi els seus primers dos punts. No ha passat encara mig minut i marquen de nou però ara de tres. Anem 15-5 i estem passant per uns moments de dubtes. Sort que les altres tampoc estan encertades. Acabem el segon temps havent fet només 3 punts i elles 5. Confiem que en aquest tercer temps les coses ens surtin millor. Vinga equip!!

Tercer temps: en mig minut hem fet una cistella cada equip. Aquesta part promet ser més intensa. Les manresanes tenen una noia molt alta però per sort com passa en aquestes edats és poc àgil i no crea gaire perill. Fem una falta personal amb un tir lliure addicional. El fallen i aprofitant el contraatac fem una cistella guapíssima. El públic sembla que comença a animar-se. També és cert que entre l’hora que és i que anem guanyant amb relativa facilitat tampoc afavoreix que aplaudeixin cada jugada ni que Carlos ens regali un Currucucú. Amb un “ganchito” espectacular arribem al final d’aquesta part amb un resultat de 25-11. A mida que ha anat avançant el partit les noies de Manresa han anat agafant confiança i el partit està una mica més igualat ja que al primer vuitè hem acabat 12-0.

Quart temps: el primer minut sembla una miqueta caòtic però ben aviat les nostres noies posen la directa i amb vàries jugades molt boniques, contraatacs inclosos, ens posem a 37-14. Aquesta empenta era vital per tal que les manresanes no agafessin més confiança.

L’equip arriba a la mitja part amb els deures fets ja que és una diferència que permetrà a les noies jugar més tranquil·les. El David aprofita per comentar amb elles quins aspectes vol millorar. Proposarem a la directiva que ens deixi posar una càmera i un micròfon per a què els pares i mares puguem escoltar el que els hi diu. Molt interessant tot el que els hi diu!!

Cinquè temps: realment les que han sortit endollades són les contràries. Malgrat que hem fet 4 punts elles n’han fet 7 en pocs segons. Primer n’han fet 2 i el tir lliure addicional, ja què era falta nostra. Però ens han agafat ràpidament un rebot, han fet cistella, hem sacat i ens l’han pres i han fet 2 punts més. Necessitem tranquil·litzar-nos i fer el nostre joc. Acabem 45-25 (un parcial de 8-11).

Vinga equip!!!

Sisè temps: al cap de pocs segons les de Manresa tenen l’oportunitat de tirar 2 tirs lliures però no en posen cap i les nostres fan un contraatac i gooooool… perdó… cistella. Ha estat una jugada maquíssima. Desprès d’uns moments amb un cert descontrol prenem de nou el control del partit i acabem 56-31. A poc a poc, anem augmentant la diferència.

Setè temps: això ja és una altra cosa. Estem jugant més tranquil·les i movent cada cop millor la pilota. Un exemple ha estat que atacant les manresanes els hi hem fet un tap genial, contraatac instantani… i cistella espectacular. Acabem 64-35 i les contraries ja estan lògicament desanimades. El seu entrenador ja no els hi diu pràcticament res.

Vuitena part: hem començat amb un ritme molt baix. El cansament i la victòria ja a la butxaca ens han fet baixar també a nosaltres la intensitat. De fet hem trigat quasi dos minuts en anotar. El resultat definitiu ha estat de 74-37.

Al final una victòria merescuda que ens fa continuar una setmana més al capdavant de la classificació.